Tidsfördriv

Nu är klockan tjugo i 1 och jag sitter och väntar på att Blerdi ska komma hit, han har varit i malmö hos sin morbror och hjälpt honom flytta hela dagen, så nu har jag fixat lite mys med ljus och sånt. Hoppas att han dyker upp snart innan jag somnar för jag börjar bli rikitgt trött nu. Underhåller mig med några filmer för att jag ska kunna vara vaken, kaffe är inte rikitgt min grej om vi säger så, haha. Såg "I love you man" igår och den var väldigt bra, skit rolig måste jag faktiskt säga, trodde att det skulle vara en sådan överskattad film men den var riktigt bra.
Oj vad tiden går sakta, det är nästan skrämmande, nu ska jag ta och dricka lite vatten och kolla på ännu en film, får se vilken det blir bara.
Godnatt allesammans, hoppas ni får en härlig dag imorgon.
PUSS & KRAM


Forever you, forever gone

Nu är det morgon och jag är faktiskt fortfarande trött men mest lite ledsen, eller egentligen inte ledsen men det känns så på något konstigt sätt. Det är jätte jobbigt att vakna och känna sig ledsen, arg och vi ska inte ens tala om besviken. Känner mig otroligt konstig idag, jag har i varje fall fått tag på Therese så henne ska jag nog träffa ikväll men fråga är vad jag ska hitta på nu, nu på eftermiddagen jag orkar inte sitta hemma och tycka synd om mig själv.
Just nu önskar jag att jag hade kunnat spola tillbaka tiden till i tisdags och göra allting annorlunda, eller till och med stanna tiden på morgonen och levt den stunden hela dagen för den morgonen var bäst, och som sagt det var innan man fick bomben smälld rakt i ansiktet på natten. Jag sitter fortfarande och tänker på vad just jag hade kunnat göra annorlunda, om det var något jag hade kunnat säga eller göra, men det är väl sånt som man inte borde sitta och älta varje dag för då blir men ju bara deprimerad.
Förtillfälligt ställer jag mig själv frågan - "Är jag så pass svag att jag inte kunde säga nej".
Oh, vad det är svårt att svara på den frågan, kanske gjorde jag rätt eller gjorde jag ett misstag, ja det svaret får framtiden stå för, men jag hoppas att jag gjorde rätt val så jag inte behöver känna att jag har slösat mitt liv på något som aldrig fanns där. Men jag är nog inte den enda tjej som har fått gå genom sånt här, det är bara så svårt att hitta någon som man kan prata med utan att man blir dömd, jag vill inte ha någon som säger åt mig hur jag ska göra i detta fallet utan bara någon som kan lyssna och försöka förstå hur jag känner mig.

we're going in circles, i dont see this ending 
I tell you what I want, but you never listen 
I wanna make it work, but we're totally different
maybe you'll shape up, if I said goodbye

when I give my heart I give it completely
so I dont understand
why I have to ask, for you to love me right
you should love me everyday like it's the last time 

I used to blame myself for how things used to be
at night I would question what i'm doing wrong 
I see it ain't got a damn thing to do with me.





PUSS & KRAM


Livet blir vad man gör det till älskade vän

Nämen hejsan allesammans! Det var ett bra tag sedan jag skrev något här. Nu får jag nog fasiken ta tag i detta.
Just nu sitter jag och väntar på att Blerdi ska komma hit, han har en supergod Ben & Jerry med sig och jag bara längtar efter dem båda. Inatt kom Blerdi hem till mig för att sova sen i morse gick vi upp och duschade och gjorde vid oss sen tog vi bilen in till stan för lite myspys, vilket var väldigt uppskattat. Ska försöka få tag på Therese idag så jag kan träffa henne imorgon för en fika på stan som jag verkligen hoppas på, måste prata av mig lite!
Sitter och lyssnar på en mycket bra låt faktiskt 4tune - I miss you, man blir lite gråtfärdig när man lyssnar på den. Jag måste säga att liseberg sist var toppen kul, jag trivdes som fisken i havet - härliga människor till max!
Livet just nu är väl lite si sådär, men livet blir ju vad man gör det till så nu ska jag börja leva lite och verkligen visa för dem jag älskar att de är mycket speciella för mig, nu kommer snart min gullplutt så nu ska jag kila iväg så jag kan springa och krama honom när han kommer innanför dörren, hihi jag är lite barnslig just nu! Nej nu jädrar hörde jag en bildörr smälla, haha.

PUSS & KRAM


Från liseberg med min käraste och två andra härliga människor!


Bamse kramar från Jullan - Julia! haha

RSS 2.0