NOW YOU GOT A BONE TO PICK WITH ME BUT I WISH YOU'D LET ME BE.

Sitter i Idas lägenhet för hon vågar inte vara själv när hon duschar för vi har kommit fram till att det faktiskt spökar i hennes lägenhet så alla sover tillsammans nu om nätterna vilket är super mysigt :) Snart kommer mamma hit en stund och ska även hämta upp Emma som ska vara hos mig ikväll, henne har jag längtat efter. Skriver lite senare när mamma har varit här, nu blir det städ och snacka lite skit med Ida för hon verkar ha duschat klart nu :)

Vad ska ni göra ikväll?



Fina Ida
 :)


SIBBHULT/ISABEL&JOHANNA

Kom nyss upp i lägenheten, men nu sitter jag hos Isabel med Johanna, alla sitter vid datorerna och är helt slut efter gårdagens händelsrika kväll om vi nu ska kalla det så. Vi var inne hos Martina allesammans sen kom Cabbe och Gzim, killarna åt pizza och vi tittade på film och proppade i oss popcorn, sen kollade vi på skräckfilm "The Collector" sen pratade vi om massa läskiga historier och det slutade med att Cabbe och Gzim åkte hem och vi stannade inne hos Martina för ingen vågade sova själv. Nu har vi håltimme tills klockan 1 så vi ska ta det lugnt och plugga lite eftersom det är välbehövt. Ikväll vägrar jag sova själv i lägenheten så det blir att jag sover hos Isabel, sen kommer nog Emelie också :)
Uppdaterar mer ikväll, jag vet att jag har varit super dålig men nu har jag fått igång mitt internet här i lägenheten, vi hörs om en stund.


HÄR KOMMER DET BILDER MINA VÄNNER

Nu har jag haft väldigt mycket att göra i en vecka och jag ber om ursäkt
pågrund av min dåliga uppdatering men här kommer det bilder :)


Jag och Emma, vår mys trappa


Film mys med Emma och Sofia


Martina och Ida


Godmorgon Julia, mys hos älskling


Utgång, Bånken med Martina


Emelie på sjukhuset


Martina och Nim


Nathalie


Martina och Nim


Nathalie


RSS 2.0