DUKTIG FLICKA!

Ja då sitter jag här hos Sara och Hanna, dock är alla förkylda vilket är tråkigt. Men jag och sara funderar på att gå till Class idag ändå för vi vill hitta på något. Jag säger som Hanna säger -" Julia du är duktig!", ja men visst är jag duktig, alltid alltid :D
Nu ska jag vara social mot mina fina vänner men bara för att dem är så fina, dock sitter Sara inne på sims och jag försöker fixa min spotify lista, den verkar iallafall bli jätte bra :)



HEJHALLÅ :)

TIONDE FEBRUARI

Ett stort jäkla plus på denna dagen, herregud vad jag trivs! Ikväll är det i varjefall bio med en riktig finis som jag tycker om jätte mycket, pussilil :D haha! Orkar faktiskt inte sitta och slappa här har mycket bättre saker för mig idag.
Så nu säger jag tack för mig och hej, bjuder även på en låt som antagligen alla andra hatar men som jag älskar :)


At least I did it with a little bit of dignity!

Ja då ligger jag i min säng efter en händelsrik och mycket trevlig helg. Även fast det fanns många besvikelser så tänker jag bortse från det, finns viktigare saker än det att ödsla tid på. Sara och jag har iallfall bestämt oss för att titta på bio i veckan och sen ett plus till är att Nathalie finns!
Det är nog dags att sova nu egentligen men det går inte, smärtan i min arm håller på att ta död på mig, den får mig att gråta. Hur ska man kunna somna när man knappt kan röra sin arm? - Jadu, det återstår att se.
Men det är nog bäst att jag iallafall försöker, måste få lite sömn inatt fastän jag vet att det inte kommer gå. Så godnatt på er alla, hoppas ni får en bra sömn :)



And I swear I'll never be another case of misery, so have your fun, go hit and run! 


Self - respect is the cornerstone of all virtue.

Ja, idag är det då studiedag vilket hade varit skönt om jag inte hade haft så mycket att plugga på! Vädret gör mig trött, inte för att man ska klaga på snön men det är faktiskt dags att den försvinner snart :)
Längtar efter vår utlandsresa till Turkiet, åh nej nu ska jag plugga vidare.
Skriver mer senare, hej :)


I don't need a ring around my finger just yet

Nu sitter jag här hemma efter en lång dag i skolan, grattis till min storebror som fyller 24 år idag!
Imorgon är det studiedag och den ska spenderas i min brors nya lägenhet där vi ska jobba som in i, så den kan bli klar någon gång. Dock är det jätte stora och många rum som vi ska försöka fylla, men det är kul att vara med familjen.
Har spenderat hela 3 dagar i stockholm med två tjej kompisar, jag säger som linnea säger "det känns nästan som att man är i kina!", haha fullt med människor överallt. 
Nu ska jag iallafall gå ut och fortsätta att fira min bror för det är han bennemig värd - bästa!

skriver lite senare :))




RSS 2.0