SKOLAN ÄLSKADE VÄNNER




NÄR FINA VÄNNER SAMLAS, VACKRA MÄNNISKOR











JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER, BÄST!


TOMORROW

Imorgon lägger jag in en massvis med bilder som har hänt den senaste veckan när jag inte har hunnit att uppdatera, sovgott allesammans :)


tycker om dig,


LYCKLIG


i'm in love with you now, this is the real damn thing, this is what love is all about. My guard is all let down and i'm starting to like this. So here i am my feet is of the ground, this feeling is wierd but when you look at me i feel at home, i will never leave you.
always you, always me.


GRILLNING SOMMAR MYS

Imorgon åker vi till Köpenhamn, jag och mina tjejer mina helt underbara tjejer (Linnea och Emma) jag är så himla glad för att jag har så fina vänner. Nu ska vi titta på film och mysa sen blir det en tidig morgon imorgon. Igår hade jag och Emma grillfest hemma hos mig och det var helt fantastiska människor där, blev så glad när min efterlängtade Micke dök upp sen blir det ledsamt när jag fick veta att han ska flytta utomlands i oktober men han stannar tills jag fyllt år iallafall vilket jag blev glad över. Simon och Rasmus stannade hos mig över natten vi låg och tittade på film inatt sen somnade dem två pojkarna i soffan och jag gick in till Emma och sov med henne. Mysig morgon med frukost utomhus sen blev det massa städ, nöjd är jag ändå! Hoppas ni har haft det lika fint som jag den sista tiden - älska livet helt enkelt.
Ha en bra kväll och morgon dag, kanske bloggar från mobilen :)




MYSKVÄLL

Sitter på min altan med fint folk - Markus Robin Jesper Linnea och Emma, nu ska jag bli på bättre humör.
Vi hörs imorgon, kram :)


NÄR MAN FÖRLORAR NÅGOT

Snart ska jag jobba sen ikväll kommer Emma hem till mig för min föräldrar åker ikväll, vilket känns lite sådär. Har inte orkat skriva här i bloggen för vi var med om ett dödsfall iförgår och jag känner mig väldigt tom fortfarande tyvärr får jag inte säga mer om det, men det är min ursäkt till att jag har varit inaktiv. Har nyss beställt en ny iphone får den antagligen på torsdag ska bli skönt, har varit runt i hela stan men den fanns ingenstans, synd men nu är det klart och beställt.
Hör av mig ikväll när jag kommer hem från jobbet :)


RSS 2.0