WELL WE HURT EACH OTHER, THEN WE DO IT AGAIN.

Orkade inte skriva i morse var lite små seg, men nu är jag pigg som bara den. Det blev ingen frukost vid sjön idag för mig och Emma, det regnade och kändes helt plötsligt inte lika mysigt längre. Blir att jobba klockan 16 idag, jobbar kväll som tur är gör Emma också det så jag kan tjabba med henne lite också.
Nu ska jag fixa lite saker här hemma och så att jag får lite saker gjort för idag blir det inget slappande. Min älskade föräldrar åker till Turkiet på söndag dem fuskisarna får väl bli att jag också beställer en resa när jag sutat jobba för jag måste bannemig iväg igen känner jag, fast jag vill inte iväg i 1 vecka denna gången utan 2 hela sköna veckor, hade suttit fint. Vi får se hur det blir med det, men ska försöka hinna med det också annars blir det på jullovet med min fina Sara.
Ha en fin och bra dag allesammans trots vädret, men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder (eller vad man nu säger) haha.


HÅRINPACKNING PÅ FÖTTERNA.



Nu har jag och min bästa vän Emma kollat klart på både Remember Me och The Last Song, Remember Me var inte lika bra som alla har sagt men The Last Song var helt fantastisk! Kan inte sluta tänka på den filmen, den var så fin att vi satt och grät oss igenom hela filmen. Nu ska vi ligga och snacka lite sen ska vi sova och imorgon bitti tar vi oss till en sjö och äter frukost och solar lite om det är fint väder :)
Nu ska jag titta på tv lite och sen hörs vi imorgon mina fina läsare, hoppas er dag har varit lika givande som min har varit, och imorgon är det jobb för både mig och Emma fast vi jobbar kväll, tur för oss!!
Ska bara lägga till att hårinpacking på fötterna är jätte bra, testa det, dem blir alldeles lena luktar gott och man kan sova med sköna fina fötter, tummen upp för det mina vänner, haha.


STOP PLAYING WITH FIRE, I DON'T WAN'T THAT CIGGARETT.


jag är kär i en idiot


JAG KÄNNER SYMPATI, JAG HOPPAS ATT DU KLARAR DIG.

Jag har mött min nya efterträdare och jag måste säga hon är vacker på alla sätt, det fick mig nästan att tänka om jag hade gjort ett misstag jag började tänka vad som hade hänt om jag hade stannat. Men det tog bara någon minut av en konversation för att veta att jag hade gjort rätt val, allt känns bekant samma gamla lögner. Hon ville inte säga att hon var krossad men jag kunde höra det på hennes röst ärligt talat kändes det som att jag kollade mig själv i spegeln och såg mig själv. Om vi hade stannat med varandra hade jag gått igenom ett helvete. Allt jag kan fortsätta tänka på är att det kunde ha varit jag.
Jag antar att jag bara är lite besviken jag trodde att du hade börjat växa upp kan du inte se att hon är sårad på smama sätt som jag var? Men du har aldrig haft ett bra öga för att vara där för någon, du var för inne i dig själv för att bry dig om vad jag behövde. Om du behandlar henne så som du behandlade mig så förstår jag tårarna i hennes ögon ärligt talat så känns det som att titta sig själv i spegeln och se sig själv.
Hon är en avspegling av hur det hade varit, tårar som alltid faller inget sätt att behandla någon, gör rätt beslut någon gång för det du gör är fel. Kvittar om det är mig henne eller någon annan tjej, man måste lära sig hur man ska behandla en människa rätt annars kommer hela ditt liv bli kaos.
Nu ska jag ut med min kusin, ha det bra.


TRÅKIG DAG.

Jobbade klockan 7 i morse sen var jag på begraving, inte kul alls. Men nu har jag och min kusin bokat bio så vi ska snart in till stan sen blir det hem och sova och imorgon beger vi oss till stan för att träffa min andra kusin Linnea, blir väldigt mysigt med en liten fika på stan.
Nu ska jag gå och byta om, skriver innan vi tar bussen.
Ha en bra dag sålänge :)


JOBBDAGS-SOVDAGS

Hemkommen från jobbet för snart 2 timmar sedan vi hade gäster hemma så har inte haft tid att skriva här, men nu ska jag gå och lägga mig för jag behöver mycket sömn just nu för jag ska jobba klockan 7 imorgon bitti sen blir det födelsedagsfirande för min vän Jennifer som fyller 19 år imorgon :)
Jag är sleten och trött, ska kolla Sex and the city nu sen ska jag lägga mig, Emma sover ju redan den fjompen, godnatt på er :)



FÖDELSEDAGS FIRANDE.

Nu åker jag snart in till stan för att fira Rasmus som fyller år idag, blir mys i parken :) Nu beger jag mig in i duschen sen hoppa i kläderna och skynda mig som bara den, hoppas ni får en toppen dag.
Hej på er, vi hörs imorgon efter jobbet :)

I LOVE THE WAY YOU LIE.

Då är jag redo för stan, funderar på att gå hem till Jennifer nu tills bussen går. När jag kommer till stan ska jag möta upp Rasmus och Macke sen blir det fika på House Of Bagels som vanligt, trevligt trevligt.
Måste bara fylla i mitt fina turkosa nackelack sen är jag klar, hoppas ni har haft en bra dag och får en bra kväll för det ska jag ha. Slänger upp en bild på hur jag ser ut just nu!
Hej på er, vi hörs senare ikväll eller imorgon :)






SEE YOU LATER :)


ÄNTLIGEN EN LEDIG DAG.

Har inte så mycket att säga förutom att vädret här i Arkelstorp är perfekt och jag trivs, har legat på vår fantastiska baksida och solat nu ska jag hoppa in i duschen för att bli lite fräsch sen ska jag skriva om gårdagens klockrena händelse när min älskade storebror gjorde bort sig totalt :) haha. Bjuder även på några bilder från just nu när jag solar, enjoy!
Vi hörs om en halvtimme vänner, hej sålänge.







NIM ALICIA WESTERBERG

Snacka om att jag har varit off den sista tiden här i bloggen. Kom nyss hem från jobbet och snart kommer sara och rebecka, ska klippa rebecka :) Har varit en jobbig och slitsam dag faktiskt, men jag är väl glad ändå.
Igår var det dop för vår Nim Alicia Westerberg, dopet tog plats på vår baksida och var helt fantastiskt fint, kommer lägga upp bilder nu och senare kanske en film när Sandra sjöng Handens fem fingrar med Lisa Nilsson och då kom tårarna fram och alla stof jag grät, så himla fint!




















AMOR VINCIT

Ja då är jag tillbaka en vända här igen, ska snart ta bussen till stan med Emma och möta upp Madde, sen blir det mat på House Of Bagels sen förfesta med fina pojkar sen in till Kristianstadsdagarna. Var även där igår med Jennifer, sen kom Edina och Jasmina så det blev en massa karusell åk för vår del och trivdes gjorde vi fastän det var en himla massa trams som pågick med någon annan som tydligen skulle leta upp mig, pinsamt om jag får säga det. Nu ska jag iallafall fortsätta föna mitt hår sen är det utgång som gäller.
Lovar att det snart kommer massa bilder från förra veckan när vi var i Löderup, lägger in två eller tre bilder nu :)
Ha en bra dag/kväll så hörs vi snart igen.
Måste bara säga att jag tycker att ni ska gå in på min brors sambos nya blogg dressed4success.devote.se tror att ni kommer gilla den, kram på er :)



TURKOST NAGELACK .

Då är vi hemkommna från Löderup och mysigt har det varit, igår blev det utgång med fina tjejer i Kristianstad bilder kommer snart och då blir det en massvis fina härliga bilder på hur mitt fina liv ser ut just nu :) Nu ska jag och Emma kolla film så jag kan inte sitta här längre, visar även mina klädköp senare. Ikväll ska jag och min fina Emma till Kristianstad för att sitta på House Of Bagels med fina pojkar och jag kommer trivas, kanske blir någon karusell också.
Hoppas att ni får en bra dag allesammans, :)

Andreas Wijk, bra röst, snygg stil, snygg kille man kan inte mer än att älska!


NÄR MAN HAR SINA NÄRMSTA VID SIN SIDA.

Imorgon bär det av till Ystad med fina vänner, mysa i en stuga och ligga vid stranden varje dag kommer bli så fint! Har nyss färgat tillbaka mitt hår till brunt och jag är så nöjd att det inte finns ord och det blev så fint, långt mörkt hår är snyggt. Nu ska jag gå in till Emma och Sofia igen för Emma klipper Sofia, detta blir en mysig och skön vecka som jag längtat efter, får inte glömma att vi ska till Madde på lördag för att förfesta sen ta taxi till stan och inviga Kristianstadsdagarna.
Hoppas ni har ett lika händelserikt liv som jag har just nu, kram :)


ANDRA JULI

Idag blir det att pressa sen åker jag och emma till Lerjevallen och badar sen blir det även övernattning där, toppen :) Hade en super mysig dag med Emma igår sen kom även Anna och Emilia in en stund i bilden också. Satt på soltrappan i tivoliparken och stekte lite :) Nu ska jag sola vidare, hoppas ni får en jätte varm och härlig dag. Lovar att snart bli bättre med att uppdatera och lägga in bilder det är bara så mycket jobb och så mycket saker som händer nu!
Vi hörs imorgon :)

RSS 2.0