BYTT BLOGG!

Har nu börjat blogga på devote istället. www.juliawesterberg.devote.se


BELONG TO ME

Har haft dem mysigaste veckorna den senaste tiden med min fantastiska pojkvän, har inte varit så aktiv här pågrund av jobb. Livet rullar på precis som det ska, längesen jag var så glad som jag har varit på sistone.
Jag är ganska tom på ord just nu, vet inte riktigt vad jag ska skriva, kände bara att det var dags. Idag ska jag iallfall jobba som jag gör varje dag nuförtiden, men jag klagar inte utan jag trivs som fisken i havet kan inte bli mycket bättre :) Kvällen för mig till hällevik för att vara med min philip, men direkt efter jobbet ska jag träffa Emma för att äta på House Of Bagels och prata lite, det är ju inte så länge till hon beger sig till teneriffa för att stanna där i 3 veckor, känns inte okej! Men är otroligt glad för hennes skull, hon förtjänar att få åka bort lite och skämma bort sig. Jag hade också tänkt att bege mig utomlands, måste bara se om jobbet tillåter det.
Vi hörs sen, kanske ikväll men med full säkerhet imorgon efter jobbet :)
Fast innan jag beger mig ska jag bara länka min storebrors sambos hemsida som hon körde igång för någon vecka sedan www.dressed4success.se :)


RSS 2.0