Wish That I Could Forvige You - No!

Nu var det ett bra tag sedan jag satt här och skrev, har inte haft så mycket tid har jobbat hela sommaren och detta är min första vecka ledigt. Jag ska snart börja packa till träningen. Min kusin Olivia är här på besök från Stockholm så vi ska snart bege oss in till stan för att gå på ett härligt spinning pass sen ska vi träffa vår andra kusin Emelie för vi ska kolla på Harry Potter - halvblodsprinsen, det längtar jag verkligen efter.
Imorgon får jag min lön så du funderar jag på att ta med mig Olivia till Malmö för lite shopping, vill köpa mig något rikitgt fint. Jag känner att jag borde unna mig något efter denna månad, som har båda varit bra och dålig.
Jag måste säga grattis till min älskade storebror och hans sambo som nu är förlovade, jag är väldigt glad för deras skull, hoppas dem får många lyckliga dagar framför sig.
Just nu sitter jag och lyssnar på veckans låt som är Matt Nathanson - Come On Get Higher, skit bra!
Men nu måste jag nog börja packa så jag inte är allt för seg, nu ska det banemig inte latas nu ska det tränas och svettas och tänka positivt!

Min storebror och Jag

Du är den bästa och viktigaste i världen för mig.

Långtråkig dag

Just nu sitter jag hemma hos Blerdi, jag har suttit och väntat på honom i 6 timmar nu och han skulle bara vara borta i 1 timme, jag har aldrig haft såhär tråkigt i hela mitt liv. Kommer han inte inom en halv timme så åker jag hem för jag orkar verkligen inte vänta mer. Denna dagen skulle vara en mysdag men vi lyckas aldrig få tid till dem mysdagarna vi hade förr, vi planerar så mycket men det är alltid något som kommer i vägen och jag börjar bli rikitgt trött på det.
Jag har i alla fall jobbat varje dag under sommarlovet, jag har inte haft något ledigt sen vi slutade skolan och det är väldigt drygt för jag har inte börjat mitt sommarlov ännu, jag tror faktiskt inte att jag får något sommarlov alls detta året. Men jag tänker dock inte klaga för det innebär en stor summa pengar som jag rikitgt längtar efter (: haha.
Nu ska jag gå och göra vid mig lite för jag har sett likadan ut sedan jag vaknade i morse, så lita på mig det behövs.



Hoppas det blir något av denna dagen, hej på er allesammans!

RSS 2.0