J+J = ÄKTA VÄNNER

Har precis varit ute och gått en lång runda med min fina vän Jennifer och vi har pratat en massa skit. Är så glad vid mina vänner, dem är så sjukt underbara att det inte går att beskriva, jag tackar gud för dem. Ska träffa Jennifer imorgon också för lite fika och sen ska vi strosa runt på stan en stund och göra lite ärenden :)
Nu ska jag kolla på sex and the city, vi hörs kanske lite senare annars hörs vi imorgon!
Hej på er :)


STAY WITH ME

Jahopp då sitter jag här hemma på mitt rum och är super trött, mår inte så bra idag, känner mig lite krasslig. Hittade nyss en klänning som jag funderar på att beställa till studenten, älskar den! Nu ska jag titta vidare lite hör av mig om en stund igen :)
Hej sålänge


I DELETED YOU FROM MY PHONE, FROM MY FACEBOOK, FROM MY LIFE. I MOVED ON.

Slänger upp lite bilder från i fredags!






DEAR MOTHER.


Mammas dag idag, du är bäst!


VAD HAR HÄNT MED VÄRLDEN?

Lägg ner melodifestivalen nu för fasen, alla jävla balkan länder röstar på varandra och dem är så sjukt dåliga! Herregud, serbien var ju katastrof, jag blir så arg på sånt här trams, skaffa ni er ett eget program och gå och lägg er för ni är katastrof, AAHGGRR!!!!!!!


Skämtar ni eller? herrejisses, detta är bara pinsamt!

when they talk about real friendship, they talk about us !

Gårdagen var jätte härlig, hade super kul dock kommer det bilder senare för dem finns inte på min kamera :) Lägger upp en bild från igår när vi åt på House Of bagels sålänge, kommer mer bilder sen! Nu ska jag städa sen kommer Emma och då ska vi ha film mys, älskar mina vänner :)


UTGÅNG?

Har haft fullt upp, så ingen tid att blogga alltså. Varit och ätit med Emma och Madde idag och nu ska jag snart på förfest hos Sanna sen blir det utgång. Men inte för mig och Sara för vi tar våra saker och åker hem till henne i vä för att kolla på film och prata i natt, jag har saknat den bruttan. Har knappt hunnit träffa henne sen jag kom hem, nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag göra vid mig, dagens outfit kommer bli toppen. Vit genomskinlig skjorta med en snygg bh under sen ett par svarta tajts med detaljer och någon av mina alla converse, måste bestämma färg, blir nog antingen den röda låga eller dem låga gula eller dem höga vita, vi får se :)
Men nu måste jag kila iväg, kram på er alla och hoppas ni får en galen kväll! :D


CALLING MY ANGEL

Nu ska jag snart sova är super trött. Har inte hänt så mycket idag, har haft praktik på Imitch sen lunchade jag med Erika sen efter praktiken träffade jag han med stort H som förgyllde min dag, han följde med mig och solade så dagen i helhet har varit toppen för mig. Nu ska han snart ringa så jag måste avsluta här, vi hörs imorgon för nu ska jag nanna kudden :)
NattiNatti allesammans, sov så gott :)


WHEN LIFE IS LIKE THIS, IT'S JUST AWESOME.


Storebror är hemma så jag skriver lite senare, hej på er :))


WHEN EVERYBODY SCREAMS.

Orkade aldrig skriva igår, var jätte trött. Denna dagen har jag iallafall spenderat med min efterlängtade Nathalie, Rasmus, Filip och Johanna. Vi satt och fikade på House Of Bagels, mysig och trevlig dag. Imorgon är det praktik som jag har längtat efter, trivs jätte bra där. Nu är det bestämt i augusti åker jag och min kära vän Jennifer till Gran Canaria för att hälsa på två kompisar som jobbar där, så det blir gratis drinkar mycket sol och festande i 2 veckor och jag längtar så in i :)
Hörs lite senare allesammans, hej sålänge.




23.00

Nu ska jag kolla på Sex and the city, skriver när det är klart :) hej sålänge!


MITT RUM ÄR KLART.


16.20

Skönt väder, härliga vänner vet inte om det kan bli mycket bättre än såhär just nu. Sara kommer kanske hit ikväll och sover här, på mitt nya rum som är super fint, lägger upp bilder senare :) Idag kommer även min storebror och hans familj hem från Halmstad och imorgon åker jag in till dem för att mysa lite. Skriver lite senare, ska titta på film nu sen ut och springa en runda :)


SVAREN PÅ FRÅGORNA

Äger du några Converse? Isåfall hur många?
Jamen visst gör jag det, just nu har jag 7 par har hittat 2 par till som jag är jätte sugen på :)

Hur sminkar du dig? Vilket smink använder du?
Jag använder mig utav Mineral foundation lite solpuder på kinderna från Loreal och sist Mascara från Nivea, trivs jätte bra med mitt smink.

Läste att du hade en pojkvän innan, hur länge var ni tillsammans? Varför tog det slut? Och när tog det slut? (du verkar vara en sån härlig tjej)
Åh tack så jätte mycket! Ja jag var tillsammans med en kille innan, vi gick fram och tillbaka i ungefär 6 år men vi hade ett riktigt förhållande i lite mer än 2 år. Det tog slut för att han var inte den jag trodde och i slutet var han inte alls den killen jag blev förälskad i. Det tog slut förra året i början av augusti, och det är jag glad över!

Har du syskon, hur många?
Javisst har jag det, jag har en storebror som heter Jesper och han är den människan som jag älskar mest i hela världen! :)

Har du några framtidsplaner?
Nja, jag går ju frisörlinjen så antagligen försöka jobba på en salong i Helsingborg för att få erfarenhet och sen jobba upp mig, kanske starta eget.

Har du några piercingar eller tatueringar?
Jag har en piercing i min navel, ingen tatuering ännu men det blir en efter sommaren, men bara en jätte liten som ska representera min kusin som gick bort i cancer förra året.

Har du någon/några vänner som bloggar?
Jamen visst har jag det. Linda som bloggar på shopalicious.blogg.se, Emma som bloggar på ensistadans.blogg.se, Linnea som bloggar på violisa.blogg.se, Isolina som bloggar på Miloo.se/Isolina, Kassoma som bloggar på Kmawana.se.

Hur många har du varit tillsammans med? Vad tycker du är viktigt i ett förhållande?
Jag har bara varit tillsammans med en kille. Det viktigaste för mig är tillit och att man ska kunna inleda en konversation utan att börja bråka med varandra, att man ska kunna lyssna och finnas där när den andra behöver en. Att det inte ska finnas en massa regler i ett förhållande för då kan ni lika gärna lämna varandra på en gång för det kommer aldrig hålla, det är bara kontrollfreak som har regler och det är fel. Utan tillit så kan ni bara glömma ett förhållande, det funkar inte om man inte litar på varandra.

Vilken är din favoritartist just nu? Och vilken är din favoritlåt just nu?
Chris Brown är min favoritartist. Hm, min favoritlåt.. det måste nog vara JoJo - Safe With Me!

Tycker du om någon just nu?
Ja det gör jag, och han är underbar!


Tack för frågorna fastän det inte var så många, men jag blir glad att ni är så många som läser!


FRÅGESTUND

Såg nyss att mina läsare har ökat jätte mycket den sista tiden och det är jag jätte glad för, tänkte köra en frågestund här, så skriv era frågor till mig i kommentarsfältet sen svarar jag i mitt nästa inlägg :)
Era kommentarer kommer inte synas i kommentarsfältet så ni behöver inte vara oroliga för att andra ska se vad ni har frågat om ni skriver namn och så :)
hej sålänge :)


LUCKY ME


TUMMEN NER FÖR DAGENS VÄDER!!


TUMMEN UPP FÖR ATT JAG SKA TILL EMMA IDAG OCH MYSA!


BLACK FRIDAY




modekungen.se

sånt jag bara måste ha, så jävla snyggt!!


MITT HJÄRTA, MIN SOLSTRÅLE


jag är en stolt faster, jag älskar min Nim <3


I JUST DON'T LOVE YOU NO MORE.

Jag har gett chanser men jag tänker sluta vara den snälla tjejen och sluta vara den mesiga, nu ska jag bennemig ta för mig! Jag är inte den snälla söta Julia längre, glöm det, detta spelet blev plötsligt farligt. Ingen ljuger för mig, ingen det kan jag lova er. Du ska få lida precis som jag fick, du borde bli bättre på att tala sanning vännen lilla, ncnc tycker synd om dig. Tacka gud för att jag insåg att du inte hade förändrats, tvi!!!!


VISSA HAR BARA DET DÄR LILLA EXTRA

VI HAR DET DÄR LILLA EXTRA, SJUKT ATT MAN ALLTID KAN VARA SÅ SNYGG! HAHAHA












HOME SWEET HOME

Kom nyss hem, men orkar inte göra något här på bloggen nu så jag uppdaterar lite senare för jag behöver sova :)

TURKLAND

Har precis packat klart, klockan 5 kör vi in till stan för att ta tåget till Köpenhamn och klockan 23 går vårt flyg till Turkiet, har längtat så länge efter denna dagen :) Nu har jag inte tid att skriva längre, uppdaterar när jag kommer dit men tills dess får ni ha det toppen, jag kommer iallafall ha det bäst med solsolsol :) haha
Ha det bra, hej på er :)


STOCKHOLM

Då har jag varit i storstaden, orkar inte skriva så mycket förutom att jag blev sjuk i fredags och att jag fick träffa min nyfödda kusin som antagligen kommer heta Sebastian, slänger upp lite bilder nu.


NIM ALICIA WESTERBERG



Klockan 22.07 kom vår älskade Nim till världen och ingen kan vara lyckligare än jag, nu är jag faster och jag älskar henne redan fast jag bara har känt henne i en timme, hon är så vacker min lilla flicka :) Har försökt hålla Stoffe uppdaterad hela dagen också och när jag berättade nyheten och skickade en bild så blev han nog minst lika exalterad som jag blev och vi är glada.
Ska försöka träffa det livet imorgon innan jag åker, dock måste vi ha tillåtelse av BB men jag hoppas på det bästa :) Kom nyss hem från Stockholm och nu måste jag ta det lite lugnt för jag är väldigt trött och jag måste packa inför Turkiet som vi flyger till imorgon kväll :)
Lägger upp lite bilder från Stockholm senare, kanske inatt om jag orkar för jag har varit så dålig på att uppdatera den sista tiden.
vi hörs lite senare, hej :)


STOCKHOLM

Sitter i Stockholm, mår inte så jätte bra, huvudvärk och massa sånt strunt! Nu ska vi iallafall gå ut en stund men kände mig tvungen till att uppdatera lite för jag har varit väldigt off den sista tiden.
Skriver nog lite imorgon och då kommer det eventuellt lite bilder :)
sovgott, natti mina fina läsare :))
SAKNAR EMMA, MEN HENNE SKA JAG TRÄFFA IMORGON!


GLADA JULIA ÄR PÅ INGÅNG

Men ojdå vad många läsare man har fått, jätte kul :) Imorgon åker vi till Helsingborg, så jäkla kul ska det bli! Har haft praktik hela dagen och jag trivs jätte bra där, super härliga tjejer! Är helt hyper idag, nu är det bara 1 dag tills vi åker till Stockholm och bara 3 dagar tills Turiket, turkland som vi säger, ska bli skönt att bli brun igen :) Imorgon ska Linnea vara klipp och sling modell för mig i skolan och hon kommer bli skit snygg, dock är hon ju redan det men man kan alltid bättre på det lite!
Har varit lite off på bloggen nu, kommer säkert bli värre när jag åker också men jag ska försöka så mycket jag kan, lägga upp lite bilder och sånt fint :)
Nu ska jag snart gå och lägga mig men först blir det film mys, dock utan stoffi för han har fått ett hektiskt liv, tråååk!


ÄLSKADE HJÄRTAT, JENNIFER.

Jag kan inte sova, ligger och tänker på Jennifer och lyssnar på tears in heaven.Tänkt att hon inte finns mer, tänk att hon inte får se dagen mer. Jag blir så arg när jag tänker på att det just var hon som blev drabbad av denna hemska sjukdom, den underbart vackra människan. Hon var ju bara ett barn, tårarna bara rinner ner från kinden.

Jag vet att hon inte hade velat att vi skulle vara ledsna, jag vet att hon har det bättre uppe i himlen men varför gör det så in i helskottas ont? Jag saknar ju henne, det känns som att en jätte stor del av mig bara bröts väck och nu känner jag mig bara tom. Jennifer var så älskvärd hon ville ingen människa illa, hon förlorade sin bästa kompis Linn i denna hemska sjukdom också, varför just mitt hjärta Jennifer?

Hon var en kämpe, hon gav aldrig upp hon kämpade i 8 år och fick inget tillbaka. Varför är livet så orättvist? Hur ska Fredrik och Nette någonsin kunna gå vidare utan deras solstråle? Hur ska Emelie klara sig utan sin storasyster? Hur ska alla vi som älskar henne så mycket gå acceptera detta och låta det gå? Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna gå vidare från detta, hur ska jag sluta gråta eller sluta tänka på detta? Det finns så många frågor jag vill ha besvarade men som jag vet att jag inte kan få svar på.



Vi älskar dig så mycket Jennifer och du kommer alltid att leva kvar i våra hjärtan och minnen, vi ses i Nangijala lilla hjärtat.


LEARNING TO FAIL

Jag åker till helsingborg på torsdag med snuffisar sen åker jag till stockholm på fredag och på söndag åker vi till turkiet, SÅ JÄVLA BRA!!!


JULIA KOMMER DÖDA MIG NU!!!



jullan kommer få panik nu, men jag lägger upp denna bara för att jag tycker att hon är fin fast hon har massa äcklig gegga i ansiktet, hon är det finaste jag vet!
Visst är hon fin?


I'M JUST LIVING MY DREAM


Are you drunk darling? - ohyes
Valborg- 10


FJANTIIIIIIIS

Nu åker jag in till stan för att fika med mina finaste, lycka lycka lycka :)





Nu måste jag rusa iväg till bussen, vi hörs ikväll!
hej på er :))


I'LL BE OKEY AS LONG AS YOU'RE HERE WITH ME.


You're heart is safe with me, my angel.


YOU CRASH'D IN TO MY HEART.

Är ledig idag, så sjukt gött! Ska in till stan om en stund och träffa några vänner för en fika på fenix, man tackar aldrig nej till härligt sällskap. Vi får se hur det blir med fotbollen idag, dock vill jag verkligen träffa Stoffi idag så jag måste dit på något vis, jag åker ju på fredag och måste hinna träffa honom innan jag åker. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra vid mig, öka öka öka :)


PUT ME OUT OF YOUR HEAD. SOMETIMES IT HURTS TO BE IN YOUR THOUGHTS.

Ni vet alla er första kärlek, man tror inte att någon eller något kan överträffa den. Du trodde aldrig att någon kunde ta den platsen han en gång hade eller betyda lika mycket som honom, men sen när man hittar den så skrämmer det en. Med handen på hjärtat så kan jag ärligt talat säga att jag aldrig trodde att jag skulle kunna hitta någon som betydde så mycket för mig igen, men du har bevisat dig vara någon man kan lita på, tack.
Ibland hittar man den finaste när man minst anar det, jag har funnit någon jag verkligen tycker om och det känns hur underbart som helst.
Det som fick mig att gå vidare och låta mig själv börja tycka om någon annan är för att jag vet att han jag hade ett förhållande med innan aldrig kommer att hitta någon som var så fin mot honom som jag var eller en såndan bra tjej igen, men jag är glad att han gjorde som han gjorde annars hade jag aldrig hittat mig själv och annars hade jag fortsatt bli orättvist behandlad för jag är för bra för honom. Jag tackar dig för att du gjorde mig starkare och fick mig att inse att jag förtjänar mer än någon som dig, det gjorde mig smartare och jag tänker inte göra samma misstag igen, nu är min main focus på den fina pojk som har funnit nu :)


AWESOME.

Helgen har varit den bästa på länge, gårdagen/natten/morgonen var helt sinnessjuk! Jäklar vad mina vänner är bäst och jäklar vad kul vi har, imorgon blir det fotboll på strandvallen med Nathalie, förhoppningsvis träffar jag väl Stoffi också en stund :)
Nu ska jag titta på film och ta det lugnt en stund för gårdagen har gjort mig seg, kan bero på att vi var ute ända tills 8 på morgonen, haha :)
Hejsvej


LESS IS MORE.


Herrejisses så snygg Hayden Penettiere är i sin nya frisyr!!


JAG HJÄRTA DIG.




Gårdagen var bra, trevligt folk. Idag åker jag och emma in till stan för att träffa ungefär 20 till och vi ska sätta oss i tivoliparken och grilla, kommer bilder från hur dagen har sett ut. Nu ska jag färga håret sen fixa mig för kvällen, som att packa varma kläder, filtar, kudde, grill, pinnar m.m, kvällen kommer bli TOPPEN! :)


RSS 2.0