DET GÅR BRA NU.

Ja då är en del av släkten samlad hemma hos oss, det var ju fotboll idag och min kära bror spelar ju så då kommer mormor och morfar hit. Sanna(brors flickvän) är också här idag, hon skulle fött igår men det lilla livet vill inte ut ännu, kände nyss hur hon sparkade. Vill att hon ska ut innan jag beger mig till Turkiet och stockholm vilket är nästa fredag, jag är så glad att jag ska bli faster och med dem generna hon kommer ha så kan det knappast bli en ful unge, hon kommer bli den vackraste som någonsin har satt sina fötter på denna jord.
Dagens hjödpunk har varit House Of Bagels med fantastiska vänner vilket är, Johanna, Filip, Nathalie och Rasmus - toppen! Lyckades även övertala Micke att följa med till parken på lördag och grilla, det låter som att jag har en finin helg framför mig. Min vän Sofia fyller 19 år idag så imorgon ska vi fira henne, så då blir det fest med roliga människor :)
Nu ska jag gå och vara social med mina härliga medmänniskor, haha!
Hejsvej, skriver lite senare igen, lägger upp en bild på den snart blivande föräldrarna (Jesper&Sanna) :)




ALL I WANT IS EVERYTHING.

My heart is breaking into pieces but still i'm moving on, your're the wrong man for the job.

BÄSTA VÄN.


Jag älskar dig, bästa vän.


BEDROCK

Det blev picknick i Lerjevallen med Emma i morse, så vi kan ju säga frukost :) kvällen kommer bli hur fin som helst, grillning i tivoliparken med mycket bra folk dock försöker jag och Emma få med oss Mange, får väl se hur det går med det. Kanske blir efterfest hos Mange efter grillningen, haha, kommer bli en fullspäckad dag med sjukt kul sällskap, tacktacktack!!
Nu ska vi duscha och göra vid oss, varma kläder idag fast solen skiner, blir kallt när kvällen närmar sig med snabba steg, nu måste jag hoppa in i duschen innan mamma kommer och kör in oss till stan :)

Hejdå alla finisar!



Dagens humör låt: Young Money - Bedrock :)


RUDE BOY










SKA BARA TILLÄGGA ATT STOFFI ÄR MYCKET BRA OCH EMMA OCKSÅ!


SNYGGA TJEJER!!


Dessa två snyggingarna hittade jag nyss på Emmas dator, MUMS! :)

NYTT I GARDEROBEN.

Styla Long Blazer SEK 499, Vila - NELLY.COM
Long Blazer - svart

Selection Skirt SEK 299, Vila - NELLY.COM
Selection skirt - puderrosa

Genny Sweat Top SEK 249, Vila - NELLY.COM
Genny sweat top - natural beige

Gustava SEK 179, Nelly  Shoes - NELLY.COM 
Nelly shoes - indiskt



70's Oversize - leopard



Bikini - Leopardmönstrad



Söt klänning - Naturvit



The Garden Collection - Ljusbeige/mönstrad


Two finger ring - silver


Låga converse - svarta

SJUKLING JULIA

Idag har jag varit hemma, saknar min klass som in i bomben men det finns inte så mycket jag kan göra. Mamma gick tidigare från jobbet så hon kommer snart sen kommer Sara när hon har slutat och underhåller mig, har inte varit ute och gått sen i tisdags jag måste verkligen ut idag innan jag skriker av tråkighet.
Om jag mår bättre ikväll så kanske snuffistoffi kommer men jag vill inte tråka ut honom också så vi får se, nu ska jag titta på Top Model 14 lite till sen ska jag nog ta och färga mitt hår så det blir fler blonda slingor tills resan!
Imorgon ska jag träffa Jennifer, fika på vårt älskade House Of Bagels kanske träna mot kvällen också, se om det finns något roligt pass man kan gå på, hoppas på indoor walking!!
Hör av mig snart igen, ska bara vila lite nu innan mitt huvud blir värre, kramisar!




JAG ÄR GLAD FÖR DIG.

Fick mina saker från H&M idag, har precis beställt nya saker från nelly och imorgon kommer antagligen snuffistoffi, brabrabra! På fredag ska jag på anställningsintervju på Mc Donalds ute på vilan, kommer gå jätte bra känner jag redan nu. Är sommarvikarie på ålderdomshemmet hela sommaren, jag säger bara att efter denna sommaren kommer jag vara rikrikrik plus att jag hoppas på min egen lägenhet efter sommaren och en resa till Thailand med mina fina vänner i mars 2011.
Det kunde inte vara bättre just nu, nu är det bara 15 dagar tills vi åker till stockholm och tittar på Lady Gaga och 17 dagar tills vi åker till Turkiet - YEEEES!


TACK

Måste bara säga ett tack till någon som precis har kommit till mitt liv men som har visat sig vara en människa man kan lita på. Du trodde säkert att jag var en sprallig tjej som inte hade några problem och att mitt liv var så lätt. Men efter bara någon vecka insåg du att jag hade mycket bagage men du slutade aldrig bry dig, jag är glad att jag lät dig komma in i mitt liv. Jag är glad vid dig, jag är glad att du lyssnar och försöker förså och att du gör allt du kan för att skydda mig från det jag har blivit utsatt för i mitt förra förhållande.
Ville bara säga tack till dig, s.


INTE OKEJ

Idag är det ingen bra dag men ett stort tack till Emma och snuffistoffi som har gjort den hyfsat okej!



ONE SHOT.

Isabell är här och nu ska vi kolla på Full Frys, så jäkla klockrent! Om exakt 3 veckor idag så sitter jag och mina fina kusiner på flygplatsen och väntar på flyget som ska ta oss till Turkiet, kan inte bli mycket bättre än såhär! Nu ska jag gå och tvätta av mig sen ska jag krypa ner i sängen :)

Godnattis allesammans!


GE MIG, GE MIG, GE MIG!!!!!


Löjligt sexig!!!



FÖRSTA ÖGONKASTET!

Satt nyss och tänkte lite tillbaka i tiden, vi kan gå tillbaka till den 19 mars 2008, det var då jag träffade den finaste människan som vandrar omkring på denna jorden. Vilket leende, vilka ögon herrejisses! Dock stod jag bara i en handduk med blött hår men jag kan lova er att jag smällte som is i solen, haha!
Det är en dag som jag alltid kommer minnas och det är även ett bevis till alla vi tjejer som tror att det inte finns någon sådan kille, men jag hittade honom, allas dröm. Tyvärr var han tvungen till att flytta och nu är det väl någon annan lycklig tjej där ute som finner honom, den perfekta människan. Honom kommer jag aldrig glömma, hans leende är oförglömligt, men om jag någon gång i mitt liv träffar honom igen så tänker jag inte låta den chansen försvinna. Den dagen satt jag och pratade med honom i ungefär 3 timmar och det kändes som att vi hade känt varandra i hela vårt liv, det klickade direkt. Om jag inte hade varit upptagen förtillfälligt så kanske det hade kunnat bli något, men jag är inte den tjejen som är otrogen men herregud säger jag bara, i hans närhet kunde man inte sluta tänka på massa saker man inte borde tänka på.
Han var så fin, han verkligen lyssnade på en när man pratade och log mot mig hela tiden, hans ögon fick mig att känna mig trygg av någon konstig anledning. Tyvärr åkte jag till Thailand dagen efter, alltså den 20 mars och jag var borta i 2 veckor, men vi fortsatte hålla kontakten. När jag kom hem träffade jag honom och vi hade sjukt skoj, men jag var inte redo att lämna min dåvarande kille så jag förlorade denna fantastiska killen. Men sen tog vi upp kontakten för ungefär ett halvår sedan, men för 3 månader sen flyttade han och nu pratar vi inte längre.
Men till alla tjejer som har gett upp hoppet - Det finns någon så fantastisk till alla, man ska bara sluta leta så finner vi dem när ni minst anar det.

Dig glömmer jag aldrig, fin fin finis!


DU ÄR ETT SKÄMT.

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade, har inte haft någon tid har haft fullt upp och kul har det varit :) Fick ett sms igår och jag skrattade så att jag höll på att dö lite, snälla vännen lämna mig ifred vi har inget med varandra att göra längre, du har blivit ett skämt för mig och för resten av världen, tack!
Nu kommer snart isnabel då tar vi bussen till stan och sätter oss på House Of Bagels för att dricka lite god dricka, mys, jatack! Dock har jag en sjuklig huvudvärk idag, får skylla mig själv, kul kul kul!!
Hör av mig sen med lite bilder från dagen, hejsvejsan!



MELISSA HORN


2006 VAR GALET, HAHA

Har nyss färgat håret och det blev superbra, imorgon är det skola och vi har frisör hela dagen och det gillas skarpt! Har redan börjat tänka på helgen och jag hoppas på utgång på fredag med mina super vänner! Nu ska jag gå och borsta tänderna sen ska jag sova för imorgon måste jag gå upp kvart över fem för att hinna med bussen tio i 6, usch! haha.

hejsvejsan!



HAHAHAAHHAAHAHAH, 2006! HERREJISSES


VÅR FINA VÅR!

Mys på House Of Bagels med Jennifer, Sandra och en tjej som jag tyvärr inte minns namnet på + micke som kom lite senare, haha :) klockan 7 kommer Emms hit för att hämta mig och då ska vi köra och grilla vid en mysig sjö och massa prat, äntligen kommer våren och jag trivs :)
Nu måste jag hoppa in i duschen, hörs lite senare kära vänner!


TURKIET HERE WE COME

4 VECKOR KVAR!!!!

ON THE ROAD

NU ÅKER VI TILL HALMSTAD :)



NELLIEBUS

DU ÄR DEN FINASTE GÅVAN.

Trött, trött, trött och klockan är bara halv tio, jag är i chock! Dock är detta första gången jag är hemma på hela lovet så det kanske inte är så konstigt, haha. Ska åka till halmstad imorgon för min bror ska spela där och sen ska jag vara barnvakt till Nelliebus, och henne har jag bennemig saknat det kan jag lova!
Nu ska jag föna mitt hår och sen slappa, kanske blir att gå ut och gå en runda innan jag går och lägger mig, vilket känns väldigt lockande just nu!
Slänger upp en bild från gårdagen, skriver antagligen lite snabbt lite senare igen, kanske lägger upp alla kläder jag har inhandlat till vår utlandsresa :)


GREAT



förfest och utgång med mina klasskompisar



utgång i bromölla med fint folk!



linnea och jag har sovit hos maja ett tusentals gånger.



Sara och jag åkte pulka vid fotbollsplanen.



nyår med världens bästa Emma



träffat roligt folk med emma en natt i kristianstad.



grillning i tivoliparken



umgåtts en massvis med systrarna Nilsson.



tagit bilen till malmö ett tusentals gånger.


SAKER SOM SNART SKER




vi åker till stockholm den 7 maj för att kolla på LADY GAGA!



vi åker till turkiet den 9 maj klockan 23.00!!!!!


TIONDE APRIL

Why did I have to fall in love with you, i'm driving myself insane.



SOL, VIND OCH VATTEN.

Har precis beställt en massvis med kläder från Nelly.com och imorgon beställer jag ännu mer från H&M, måste vara förberedd tills vi åker. På söndag är det bara 4 veckor kvar, då inviger jag och mina två härliga kusiner Turiket, åh vad kul det kommer bli! Och ett tack till mina föräldrar som betalar min resa till mig, är så glad för det! Det är ju ingen billig resa heller, det bästa är att vi har All inclusive så vi får hur många drinkar vi vill och allt annat, åååååååhhhhh nu längtar jag!!!
Nej nu måste jag öka lite, ska snart till tivoliparken ju, hejsvej :))


7 APRIL

Vaknade nyss, det blev en myskväll med min fina vän Sara igår och idag ser det ut som att det blir grillning i tivoliparken med en massa fint folk :) Sara och jag var och solade igår på Open Sun, men så skulle jag gå in i det solariet jag alltid solar i och då börjar vi höra att någon/några är där inne och helt plötsligt börjar tjejen stöna! Måste säga att det är sista gången jag går in i det solariet!! Sen gick vi upp till min storebror och hans sambo som är höggravid, var där en stund sen åkte vi med mamma och pappa hem.
Allmänt skön dag måste jag säga, fullt med skrattanfall blev det mot natten också, tummen upp för det :)



Min kusin är fin!

KUSIN VITAMIN!

Ändrade planer för dagen, det blir att åka in till stan och sola med Linnea sen äta på House Of Bagels, hoppas på bowling ikväll med båda min kusiner, vi får se :)
Men nu ska jag göra vid mig lite, ha en bra dag!


DADADA, SOL OCH FOTBOLL!

Blev en tidig morgon idag, ska snart åka in och sola sen ska vi på fotboll. Hör av mig sen :)


HUVUDVÄRK

Gårdagen var så jäkla bra, fyfasen vad roligt jag hade! Det var en riktigt lyckad kväll, träffade nytt jätte härligt folk, nej detta måste verkligen göras om snart igen. Kunde inte bli en bättre start på lovet vi har framför oss nu.
Sitter hos Sara, hon sover fortfarande dock, jag mår väl som har förtjänar idag. En massvis med huvudvärk men det är de värt :)
Ska hem om en stund för jag ska klippa min fina storebror, sen ska jag på bio med en snuffifis hihi! Dagen ser ut till att bli bra, så nu ska jag umgås med Sara och Sofia som nyss kom hem :)

hejdå!

UTGÅNG

Då blir det utgång ikväll för min kära vän Jessica fyllde år i onsdags och det ska firas :) kvällen/natten kommer bli toppen!


RSS 2.0