KNOCK YOU DOWN.

Har haft fullt upp, har inte haft någon tid att uppdatera överhuvudtaget, nytt "jobb" som jag dock måste hålla hemligt men är så sjukt glad över det att jag skulle kunna hoppa upp och ned 1000000 gånger just nu :)
Jag uppdaterar ikväll igen, nu har jag inte tid.
:)

HALMSTAD

Nu ligger jag och Jennifer i hotell sängarna och tar det lugnt, snart är Barcelona matchen slut så då tar vi på oss träningskläder och vandrar ned till vattnet och myser där en stund, sen får vi lägga oss för ska upp på en tidig morgonpromenad sen hotell frukost - MUMS! Lägger in bilder imorgon från vår vistelse här i Halmstad :)
Nu ska vi snart ut, så nu ska jag upp och klä på mig lite varma kläder :) vi hörs imorgon!

VOLTAREN

Igår blev det en mysig kväll med Bella och Petronella, det uppskattar jag! Idag blir det antagligen att åka till Lisa på grillkväll, får dock se hur jag mår ikväll. Har äckligt ont i min rygg och värken har gått ut i armen också nu, hoppas min voltaren tablett hjälper idag. Imorgon bitti åker jag och Jennifer till Halmstad för att passa barn och sen bo på hotell och bada uppe på taket och bada bastu, så himla mysigt att jag inte finner ord för det :) Hoppas även på att kunna träffa Philip en snabb vända ikväll så jag kan få en dos av honom innan jag åker, ser inte så ljust ut för han har seriepremiär idag men jag håller tummarna!
Nu ska jag göra lite nytta och bege mig ut och gå så jag blir lite pigg i huvudet, annars kommer denna dagen bli en flopp.
div>

SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


STUCK IN THE MIDDLE.

Hej där ute! Nu var det längesen jag var aktiv, ska försöka att uppdatera så mycket jag kan nu. Berättar lite om de senaste dagarna lite kort i detta inlägget. I fredags åkte jag med Emma till Tollarp för att ha en krökar kväll där med ett par vänner, lördagen spenderade jag med Philip och även söndagsmorgonen, mys :) Sen grillade jag och Emma på kvällen, sommaren är ju snart på ingång och det känner man! Jobb i måndags sen kom Emma och sov här för att sen gå upp tidigt idag för att vara hårmodell för Emma, vilket blev bra! Sen har jag och Jennifer varit duktiga arbetssökande idag och sprungit runt i hela stan för att lämna våra CVn, senare avslutade vi med mat på House Of Bagels som vanligt. Tänkte även åka till Malmö, Lund och Helsingborg för att lämna CVn där, Kristianstad känns lite tråkigt så vill helst flytta härifrån och då blir det förhoppningvis tillsammans med Jennifer :)
Nu ska jag titta på film sen traska vidare hem till Jennifer för att övernatta där (som vanligt) imorgon går vi till ålderdomshemmet och söker jobb där också :)
Vi hörs lite senare.
bild från 2006
Jennifer & Julia

NÄR ALLT FALLER PÅ PLATS.

Big Brother var väl hyfsat underhållande idag, men inte som det brukar vara. Nu längtar man tills morgondagens avsnitt, ska mysa med mina vänner nu så vi hörs imorgon :)

BIG BROTHER

Nu sitter alla redo i soffan och väntar på att Big Brother ska börja, kvällens sällskap är Bea Jennifer, Oscar och snart kommer Cebastian också. Hoppas på ett underhållande avsnitt idag också, har jobbat ikväll och nu är jag ganska trött men gar mycket att städa innan mamma och pappa kommer hem igen.
Imorgon tar jag en trevlig eftermiddag med Ida efter jobbet, sen hem så snabbt jag kan, åka med Oscar och Jennifer för att kolla på när Oscar spelar match sen hem igen och städa klart för ikväll hinner vi nog inte med allt. Uppdaterar efter Big Brother, hoppas ni också tittar :)

Veckan har varit bra, philip kom i onsdags...

Veckan har varit bra, philip kom i onsdags vilket var trevligt! Sen hade vi fest i fredags och efter festen kom philip igen och gjorde mig sällskap :) sen i lördags var det myskväll med Jennifer och bea, tittade på film med massvis mys. Fram tills philip dyker upp i fönstret och skrämmer livet av oss, full var han också för den pojken hade kört på utgång :) kul var det iallafall, han var minst sagt underhållande, bäddade sängarna och sprang rundor i huset och pratade engelska, hahaha! Idag passade jag min brorsdotter vilket var givande med mycket skratt :) storebror körde hem mig så jag hann hem till big brother sen spenderades resten av kvällen med bea och Jennifer. Har även varit någon i huset idag och någon som har stått utanför på baksidan, det skrämmer mig så in i!! Nu ska jag och bea sova för imorgon blir det morgonpromenad innan jag beger mig till stan för ärenden med jennifer sen jobb till 21. Vi hörs imorgon kära vänner :)


NOBODY KNOWS WHO YOU REALLY ARE.


RSS 2.0