Sol - älskvärda vänner

Idag har jag gått powerwalk i 1 och en halv timme, sjuk härligt! Jädrans varmt dock, men skönt och det har även gjort så att jag fick färg, med tanke på att jag faktiskt gick med shorts och linne :)
Jag är på bra humör för detta vädret gör mig på bra humör, soligt och varmt till max! Egentligen ville jag till stranden idag men så blev det inte, och imorgon jobbar jag vilket är både skönt för alla underbara människor men som även är riktigt drygt med tanke på vädret. Mamma står och lagar mat, det blir ris med kyckling och sallad - GOTT!
Läste Johannas blogg innan idag där det stod att hon skulle laga pannkakor, och där fick jag mig ett gott litet skratt, söta Johanna du är bara för härlig.
Erika, Emma och Madde är i lerjevallen och dem ska bada lite nu ikväll och jag känner verkligen för att åka upp dit och leva livet lite med mina älskvärda vänner men tyvärr tar min trötthet emot detta, vilket jag tycker är tråkigt. Men jag får ta och ringa Erika och tvinga med henne på min powerwalk imorgon och så vi kan snacka lite skit, haha. Men nu ska jag snart äta lite mat och sen titta på Greek följt av Privileged och sen jag har inte bestämt mig vilken av filmerna jag ska kolla på, blir det "True confessions of a hollywood starlet" eller blir det "Minis first time", vi får se jag hoppas bara att jag väljer rätt film nu annars blir det tråkigt hela kvällen. Jag känner också för att gå samma runda som jag gick innan idag en gång till innan jag går och lägger mig, men det negativa är att då kommer jag inte i säng förens klockan halv 12, och jag är rädd för att jag blir för trött imorgon bitti när jag ska upp. Äsch, vi får se vad jag orkar ikväll.
Hejsvej!



Jag är så mycket starkare än du, det har jag lärt mig nu!


Bryt ihop och gå vidare.

Nu ska jag snart ut och gå en lång runda, precis som igår. Jag har inte bestämt mig om jag ska gå den eller springa den. Morgonen var härlig men blev dålig, jag säger bara numret! Jag vill inte och orkar inte tänka på det, det finns mycket viktigare saker här livet. Jag förlät i alla fall, så jag har försökt.
Just nu sitter jag är hemma och försöker få tag på Emms för jag vill att hon ska följa med mig ut nu, aja. Jag ska i vilket fall som helst ut nu och sen hoppas jag att jag får tag på den bruttan.
Måste tillägga en liten hyllning till Michael Jackson, the king of pop. We love you and we will never forget you.
Nu måste jag jädrar i skynda mig lite, här kan jag ju inte sitta hela dagen, haha.

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd




Som jag sa - "Lycka till hoppas gräset är grönare på andra sidan, ha ha ha."
The best you never had.

can't forgive - not today

ja, nu sitter jag hemma hos min bästa och jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig fin och ren. Denna härliga söndagen började bra och mysigt men den blev bara sämre och sämre medans dagen började gå, känslorna hann ikapp mig och besvikelserna började forsa upp igen. Jag är ledsen men jag tror faktiskt inte att jag kan lägga detta bakom mig om du inte är redo att sätta ett avslut på det, tyvärr.
Men nu sitter jag i alla fall hos min bästa och vi har haft det trevligt, men det blir att lägga sig i tid (kommer nog inte lyckas) för imorgon är det jobb halv 8, ska bli skönt för då slipper man tänka på det verkliga livet, ibland behöver man komma ifrån jorden lite.



jag är väldigt besviken på dig, älskar du mig? - nej, antagligen inte.

myskväll med bästa vän

Sitter och väntar på Linnea just nu, hon skulle bara äta lite för hon har jobbat hela dagen (vilket jag också har) sen kommer hon hit och då ska vi mysa! Imorgon bitti åker jag och mammsen för att handla lite inför kvällen.
Jag hoppas att allt kommer reda ut sig, jag hoppas att du inser vad du har gjort och ändrar dig för annars vet jag faktiskt inte längre.
Jag trivs som fisken i vattnet på mitt jobb, massa härliga människor. Väldigt speciella människor som har satt stora spår på mig, jag sitter och tänker på dem dag ut och dag in. Tror till och med att jag ska gå ner till dem imorgon på midsommar och se hur dem har det, göra lite kransar åt dem och skratta lite, härligt folk som jag verkligen uppskattar och respekterar.
Nu drar jag mig härifrån för nu vill jag bara att min bästa vän ska komma.



hejsvej leverpastej ;)


krossat hjärta - igen

Jag ställde mig själv fråga vad är värst "att få en kniv i ryggen eller ett hjärta krossat?" Jag har kommit fram till att det är att få ditt hjärta krossat. Jag tänker ALDRIG lita på någon igen, aldrig för alla är bara samma jävla skit som alltid. Man tror sig känna någon men du hade fel.



varför, jag förstår inte.

viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge.

Jag sitter här i sängen och väntar på att du ska ringa, tårarna forsar ner för kinderna och smärtan inuti mig är det värsta jag någonsin känt. Vad ska jag ta mig till, vad ska jag göra och varför är allt så svårt. ring mig, snälla ring.
jag behöver dig nu, mer än någonsin, förlåt för idag men jag behöver dig NU!




happy times


hate you or miss you?

Igår var det avslutning vilket var skönt, men dagen blev misslycklad till max och idag är hela mitt liv förändrat.
Detta är första gången på länge som jag inte vet vad jag ska göra. Jag vet iallafall att jag måste bli stark och inte tänka på gårdagen, du förstörde mig och jag är så jävla besviken (du vet vem du är)!!!!!!!!!

tack för att jag fick lära känna er sp1d, nästa stopp - MALMÖ!


hejdå kristianstad, hejdå arkelstorp, hejdå alla besvikelser.

aj mitt hjärta

finns inte mycket att säga. Låten säger allt http://www.youtube.com/waych?v=PyUJvmmek9g


don't know if I should hate you or miss you?

Know Your Enemy

Denna dagen ska bara ha ett stort HAHAHAHA! Det är helt galet hur idiotisk man kan vara ibland, att man inte kan se alla dessa tecken. Men som sagt dem blir allt mer tidliga med tiden och jag måste erkänna att dem nog aldrig har varit såhär pass tydliga, det är nästan skrattretande om jag ska vara ärlig. Gårdagen fick mig nog att inse det största problemet och det känns så jäkla bra!!!!!
Lyssna på Kristinia Debarge - Goodbye, man får en sån jäkla kick, haha.


(:

love is not a maybe thing

Har suttit och slappat hela dagen. Igår var jag hos Blerdi, vi gick till maxi och köpte massa goda grönsaker och rikitgt goda nötter som jag sitter och äter just nu .. mums! Pappa kommer om 5 minuter och mamma kommer om 15 minuter, skönt att träffa dem igen. Mamma och jag har bestämt oss för att åka till malmö på torsdag så hon ska vara ledig, vi åker tidigt och kommer hem sent. Det kommer bli jätteskoj och jag ser verkligen fram emot det, mor -och dotter dag! Vi ska leta klänning till mig sen shoppa lite till, haha. Nu hörde jag pappsen komma så nu ska jag dra mig härifrån, ska också ut och gå en stund.

hejsvej :)

GRRRHH

Det var längesedan man kände såhär, känner mig faktiskt riktigt stark för första gången på väldigt länge. Jag känner att jag kan klara av allt, precis allt och jag gillar denna känslan starkt. Jag vet att jag kan klara allt bara om jag vill klara det. Äntligen känner jag att jag har funnit tillbaka min styrka och mitt självförtroende. Jag kanske kommer berätta mer i framtiden om hur jag hittade det just idag, just nu men förtillfälligt känner jag att det får vara hemligt tills jag har tagit mig upp på benen rikitgt igen.
Nu ska jag gå för nu kommer min mamma snart, ha det bra.



vet inte om jag ska skratta eller gråta ...

Johanna, härliga Johanna

Och nu är denna dagen också avklarad, två prov och det gick bra. Måste ändå tacka Johanna som har varit en rikitg ängel idag, härliga människa! Har haft en helt okej dag, lång dag men det gick fint ändå.
Just nu sitter jag och väntar på att Linda (shopalicious.blogg.se) ska ringa mig så att jag kan gå till henne och lämna henne pengar för kläderna. Kolla in hennes secondhand sida, där finns faktiskt användbara grejer, haha.
Menmen, nu ska jag plugga lite sen ska jag antagligen ut och gå med Blerdi, ska iallafall tvinga ut honom för jag vill ut. Vi håller tummarna för att jag får ut honom, en lååång och skön runda.
Ha en fortsatt trevlig dag!




:))

knäckebröd - mums

Nu är jag här igen, är så jäkla rastlös. Jag har suttit och pluggat nu i 3 till 4 timmar och nu orkar jag inte mer, är trött i huvudet. Skolan imorgon klockan 9 till halv 4, jag blir trött bara av att tänka på det. Mamma och pappa kom precis hem från maxi och dem har köpt världens godaste (enligt mig) knäckebröd, jag funderar på att göra min alldeles egna "juice" i min älskade mixer och till det äta 2 supergoda knäckemackor. Det låter väldigt mums just nu, tror att jag tar och gör det nu + lite av min mumsiga melon. Men ojojoj, det ska jag göra nu sen ska jag sova.
Hör av mig en liten snabb runda imorgon också, nu ska jag mysa framför tv:n och plugga lite till, haha.

Sleep tight!


fredag imorgon, shoohoo! :)

Dagen - en stor besvikelse.

Denna dagen har varit en STOR besvikelse, jag är så irriterad och trött. Dagen har varit full av besvikelser.
Jag har två prov imogron och måste verkligen plugga annars slutar det inte bra, och jag vill inte att hela min morgondag också ska vara förstörd. Imorgon ska jag vara hemma med mina föräldrar och bara ta det lugnt så man slipper dessa besvikelserna varje helg. Jag = Självständig, jag ska bara vara beroende av mig själv och ingen annan, så ska det alltid vara. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag plugga och senare sova, från och med nu ska jag ha lite me-time!!!
Alla behöver me-time och jag är i stort behov av det just nu.
Jag lägger upp lite bilder på mitt ny stylade rum som jag tycker har blivit så fint, hoppas ni gillar det :)




hör av mig lite senare, (:

Mysig kvälls promenad.

Nu sitter jag hemma hos Blerdi, vi har precis kommit hem från maxi. Vi kände för att ta en liten promenad och dit blev det, var faktiskt mysigt, mycket prat och skratt! Jag väntar på att han ska duscha klart sen ska vi kolla på två filmer vi har på datorn och mysa, jag gillar detta skarpt. Jag är faktiskt lite små trött och jag känner för att sova, men jag ska droga ner mig med vatten i stora lass för att kunna vara uppe en stund till, vilket jag faktiskt vill.
Min storebror och hans flickvän var hemma en snabb runda idag och det var kul att få träffa dem en liten stund i varjefall.
Nej, men nu hörs det som att han börjar bli klar, hör honom komma ner från trappan så nu ska jag kila iväg.
Sov gott för det ska jag definitivt göra, och jag ska lägga mig ner i sängen med min pojkvän och pussas och kramas hela natten, dock vill jag bara ligga i sängen hela morgondagen utan att röra en fena och bara sova i hans armar, myssss till max!!!!








puzzzzzzzzz

There's always something in this everchanging life.

Redovisningen gick bra idag och jag var hemma redan halv ett, satt och pratade med Sara och Nellie på vägen hem, trevligt. Gillar dock inte vädret idag, dassigt och tråkigt. Men dagar som denna får mig att tänka tillbaka på hur man hade det innan, när man inte har något att göra så blir det ofta så.
Jag har suttit och tänkt på en gammal vän idag som jag verkligen saknar, hon hade en väldigt stor del av mitt liv, sen dum som jag var så satte jag inte henne i första rum, man kan säga att jag svek min bästa vän för någon annan. Jag kan inte säga att jag ångrar det men jag önskar att jag hade behandlat henne bättre än vad jag har. Nu när man sitter och tänker tillbaka så tänker jag på hur bra det var förr, och det känns som att jag har förlorat en syster, för så pass nära var jag henne. Hon bodde i mitt hus i 4 månader och visst vi störde oss på varandra ibland men vi visste alltid vart vi hade varann, sen kom två personer emellan oss och där gick vi skilda vägar.
oh, jag saknar dig!!


                             Jag Saknar Dig!



Mys i tivoliparken?

Nu sitter jag och kollar på Ugly Betty som sen följs utav Desperate Housewives, och det blir min tisdagskväll.Jag bröjade kolla på Paris Hiltons nya program men det verkar lite för töntigt för min smak, ett riktigt b-program om jag får säga det. Morgondagen börjar klockan halv 9 i aulan och då blir det redovisning av våra estetarbeten, hoppas det blir bra.
Kanske, förhoppningsvis, så träffar jag Blerdi en liten stund i slutet av dagen, så kanske det blir en mysig fika på stan eller en mysdag med filt i tivoliparken, det håller vi tummarna för iallafall. Mamma sa även att min kära storebror kanske kommer hem en snabb runda imorgon för att hämta bilen, och det hoppas jag innerligt för honom saknar vi!
Nu ska jag kolla vidare på mina tisdagsprogram och vila lite för jag är trött i huvudet.



Min storebror och Jag

Jag och min storebror Jesper.

The Hills

Och nu har jag också skaffat en blogg, jag som lovade mig själv att inte falla för "grupptrycket" men vad ska man göra. Just nu  ÄLSKAR jag vädret, toppen. Altanen är kokande het och jag gottar mig som en fisk i vattnet, super härligt! Jag har nog aldrig druckit så mycket vatten som jag har gjort både idag och igår, men jäklar vad gott det är.
Kollade på det sista avsnittet av The Hills idag och fysören vad jag grät, och nu är jag lite små sur för att bröllopet verkligen blev av, men jag måste ge Heidi lite cred för hon såg fantastisk ut. Nu ska jag städa och laga mat för mamma kommer snart hem från jobbet, sen ska jag springa en liten rundtur i det fantastiska vädret :)



ha en fortsatt solig dag!


RSS 2.0