DAGENS TRÖTTHET!

Idag har jag haft prov på morgonen sen åkte jag in till stan för att möta upp Sara så att vi kunde gå och sola tillsammans, sen satte vi hos på House Of Bagels, mys! Sen kom Linnea, efter Linnea dök Linda upp och så satt vi och pratade en stund innan Linda skulle på någon intervju om sin blogg :) Sen följde jag med Linnea och Maja för att kolla på Linneas balklänning som var underbart fin och passade henne som handen i handsken, vackraste du!
Nu ska jag snart till stan igen för att spendera natten hos mina fina kusiner med film och mys!
Lite av lovet är redan planerat, börjar med fredag då Jessica ska ha sin 18 års fest på class så dit ska man ju och fira den bruttan, sen blir det road trip med Linnea, Sigge och Mimmi till greveholm kommer bli super! Sen blir det en heldag med Linnea och Linda, sen en trip till malmö med min fina Nathalie, kan inte bli mycket bättre. Nämen ojdå får inte glömma fotbollen på måndag, haha fin fint!
Nu måste jag bege mig, hoppa rakt in i duschen!



Hejdå alla tröttisar, för nu är Julia trött!

RÖSTA!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


TACK OCH HEJ!

Jag måste klargöra en sak, de kommentarer jag har fått från mitt senaste inlägg där det står saker som att jag fortfarande tycker om mitt ex är patetiska, jag träffar förtillfälligt en helt underbar kille som jag tycker om och det jag en gång kände för migg ex känner jag definetivt inte längre. Visst jag kan erkänna att jag har haft mina stunder med honom och att vi har haft det sjukt bra, men aldrig igen kära vänner.
Jag vet hur han är och vad han gör mot tjejer och därför vill jag inte ha med denna killen att göra längre, så jag hade uppskattat om ni inte skriver något som ni inte vet något om!

NU SÄGER JAG TACK OCH HEJ!

FÖÖÖÖÖR HELVETEEEE!

Är trött på tjejer som tror att dem är något och som snackar illa om alla andra för att dem själva ska må bra. Du kallar mig och en av min vänner för häst och gris, men då undrar jag vart ser du en gris och en häst i oss? jag tycker själv att du är plastig från topp till tå, jag är iallafall naturlig. Är så trött på att du ska trycka ner mig hela tiden, du är en hemsk människa och det du gör så sjukt! Jag har verkligen inte gjort dig något, aldrig någonsin så varför kan du inte bara lägga av och växa upp någon gång! Jag känner inte dig och du känner inte mig så bara håll dig ifrån detta och låt mig vara.
Du ska vara ett år äldre än mig men du beter dig som en 3 åring, lägg ner snälla du. Jag orkar inte med detta längre, om du tycker så illa om mig så håll det för dig själv och skäm inte ut dig! Jag säger inte att jag är perfekt för det är ingen men du är långt ifrån en bra människa om du kan hålla på med folk på detta sättet. Jag har aldrig känt mig så förödmjukad i hela mitt liv och jag hoppas att du bara kan sluta trycka ner på mig. Jag och hon du tydligen kallar gris tycker att detta är oacceptabelt så skärp till dig och det är dags för dig att skärpa till dig och förstå att man inte behandlar människor på detta sättet. Jag kan anmäla dig för vad du har skrivit om mig bara så att du vet och om detta fortsätter så kommer jag sätta en anmälan, du ringde trotsallt hem till mig också och hotade mig.

VÄX UPP NU EN GÅNG FÖR ALLA!

NÅGON HITTADE NEMO...

Snabel Isabell sover här idag, och hon är en knäppis. Hela kvällen har handlat om fiskar, det är ett internt skämt som bara emma, jag och isabell fattar. Aja nu ska vi slappa lite till innan vi ska sova, mihihi! Måste bara tillägga att helgen har varit toppen, mina vänner är great!
Vi är glada och varma just nu :D haha




ONE SHOT

Vet redan att morgondagen kommer bli toppen, precis som helgen var! Och fredagen kommer bli superfin med fin fina vänner och lördagen spenderas med en riktig snuffigris :) haha. Jajamensan Julia trivs som fisken i havet just nu och ingen kan förstöra det för henne för hon är lycklig igen :D
Var i stan och inhandlade 3 tröjor, 1 kofta och några fina klämmor, så fint så! Det var mys på House Of Bagels med två av mina härliga vänner också, jag mys hade vi verkligen! Nu ska jag sova för imorgon tar jag bussen tio i sex för att åka in och sola innan skolan, känner att min bleka hud behöver lite färg nu :)

Natti Natti fisrumpor :)





GOOD DAYS.

Måste bara säga att denna helgen har varit bra, mycket bra och jag hade inte kunnat bli mer nöjd eller lycklig :) Bilder kommer lite senare när jag orkar lägga in något för just nu njuter jag bara av Chrisse, fast jag tänker lägga upp en bild på lite ögongodis sålänge :)



JUSTIN BOBBY - MUMS!


I FOUND THE LIGHT IN THE TUNNEL AT THE END.

Om man bara vill så går det, jag bara går runt och ler hela tiden. Jag kan inte sluta skratta och skoja, det var längesen jag kände mig så tipptopp, allt är positivt och jag är starkare än någonsin! Jag måste börja göra vid mig nu sen måste jag lyssna på skoj musik så mitt humör fortsätter att vara på topp, nu ska jag springa in i min garderob och titta på vad man ska välja inför kvällen :)



SOMMAR!


FRÄNT!

Kvällens schema ser super bra ut, och jag är lycklig! :) och imorgon åker vi till göteborg, fasen vad bra allt känns just nu :D


TRÖTTIS

Har precis beställt mig ett par nya converse, låga lila - as snygga! Nu ska jag nog gå och lägga mig för jag ska upp klockan 5 imorgon och jag är jätte trött. Så nu säger jag godnatt för min del och vi hörs imorgon! :)



good night :) :)


SJUKSTUGA

Och nu är jag sjuk - igen. Jävla hals, jag är genom förkyld och det är inte kul någonstans. Jag tycker att min vän Sara kan åka från vä och komma hit till lilla arkelstorp för jag är faktiskt ensam och det är inte kul.
Nu ska jag lägga mig och titta på film, sen ska jag tycka synd om mig själv. Dock har jag en trevlig pojk som underhåller mig på sms, honom tycker vi om! :)



EMMA <3



SÄLJES!



Jag försöker sälja min bruna skinn converse, hör av er om ni är intresseade.
Säljer dem för 700 :-


UTGÅNG

Då är jag klar för utgång och det ser bra ut :) haha. Sitter i min säng och lyssnar på Good Girls Go Bad - Cobra Starship, är taggad från topp till tå! Vi hoppas på en toppen kväll med toppen sällskap och mycket skratt och dans, åh nej nu kan jag inte sitta här längre måste ju in till stan för att förfesta med härliga tjejer, tack och hej :)
Hoppas att ni får en lika bra kväll som jag kommer ha! :)



LYCKAN KOMMER MED SNABBA STEG.

Intressant? - Hm, kan bli mycket intressant :)

LOVE IS NOT A MAYBE THING.

Linnea ska vara min modell imorgon i skolan, har inte så mycket mer att säga utan att dagen har varit jättebra! :)



tåget till malmö stad! :))

HOPE - BARNCANCERFONDEN



Förr bar jag alltid ett sånt här halsband runt min hals, och du hade ett likadant med ett kors i mitten. Men den dagen du försvann från våra liv så var jag bara så arg, jag visste inte hur jag skulle hantera förlusten. Jag slutade använda detta halsbandet men sen såg jag att din lillasyster tog över ditt och nu tar hon aldrig av sig det, men den dagen du togs ifrån mig så tappade jag allt hopp. Du var den som gav oss alla hopp, du var vår solstråle och jag kan inte se rättvisan i det som hände. Jag kan inte förstå hur man kan ta en själ så full av liv och glädje, för du var verkligen fylld av glädje. Oavsett hur jobbigt allt än var så var det alltid du som höll allas humör uppe, men nu står vi är alldeles grå och lyssnar på låtarna som spelades på din otroligt fina begravning och kan fortfarande inte förstå vad som har hänt, allt är tyst och väldigt annorlunda. Varje dag så tänker jag att du finns här någonstans runt omkring mig, men det räcker inte längre jag behöver dig mer än någonsin, det låter så egoistiskt men jag saknar min ängel. Jag vill ha ner henne igen, jag vill kunna hålla om henne och pussa på henne och säga att allt kommer ordna sig. Du var stark, du kämpade i 10 år jag vet att det var jobbigt men kan kan inte tänka längre, inte när jag vet att du inte finns där för att tala om för mig hur vacker du tycker att jag är, du gjorde mitt självförtroende, du byggde allt men den dagen du försvann så rasade allt. Imorgon ska jag åka till din grav och lägga en blomma till dig för jag vill att du ska veta att det går inte en dag utan att jag tänker på dig. I mitt hjärta finns ditt namn kvar, i mitt minne finns ditt leende och i mina tankar finns hela du och jag älskar dig så mycket jag förstår inte hur man ska kunna gå vidare, jag önskar att jag hade din styrka nu. Jennifer, jag är så glad att du var min kusin och att jag fick lära känna dig för du är den finaste människa jag har träffat, min bara min ängel.

Jag fick låna en ängel, för en stund.


I LOOK SO GOOD WITHOUT YOU

OM EXAKT 2 MÅNADER IDAG ÅKER VI, DÅ SITTER VI PÅ FLYGET TILL TURKIET! YEEEEEEEEEES :)


NIONDE MARS

Sitter med färg i håret just nu och väntar på att den ska värka klart, dock vet jag några som kommer bli sura på mig för att jag färgar bort min fina rödbruna färg men det kan jag leva med :) Jag inhandlade faktiskt mina vita converse idag och jag är jätte glad för det, köpte även mig ett par svarta jeans som är as snygga, så det tackar vi för!
Och såhär kommer mitt hår se ut när alla färgningar är klara innan vi tar vår utlandsresa i maj :)


LILLA VÄNNEN

Jag var precis inne och tittade på en sak och det enda jag har att säga är HAHAHAHA, du om någon är ett stort skämt! Tror att jag har med mig dem flesta om det, och lägg ner med att läsa min blogg det gör liksom bara saken ännu mer patetisk och du behöver inte kommentera den heller för du har inget med mig att göra.
Jag låter dig vara så visa lite respekt och låt mig vara.

GODNATT!


DU ÄR SKRATTRETANDE, DETTA ÄR SKRATTRETANDE.

Herregud vad jag är dålig på att sova, jag kände mig tvungen till att uppdatera denna rackaren. Men nu tycker jag att det är fixat och klart, slänger även upp en bild också. På tal om ingenting så ska jag antagligen köpa min fin fina vita converse imorgon som jag har funderat på länge men nu har jag bestämt mig, och ingen är gladare än Julia för det, iii :) Men nu säger jag och mitt härliga humör natti natti, för nu måste jag stänga ögonen och sova, skönt ska det bli i min stora säng!


NOSTALGI

Kul kväll igår dock har jag inte sovit på hela natten, är supertrött nu men kan inte sova. Har städat hela morgonen och snart kommer mina föräldrar hem, känner mig ändå nöjd med dagen. Är på lite nostalgi hurmör så ska lägga in massa gamla bilder på mig och mina fina vänner :)



:) :)


The peace she caried with her touched so many lives.



Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin va beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'

Men säg mig hur kan man nånsin va beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Min ängel..

Jag fick låna en ängel
Du spred ditt ljus, i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
Jag fick låna en ängel
För en stund

Jennifer Ohlsson, det har gått över ett år nu och det känns som att jag såg dig igår. Älskade kusin, du är min ängel!


I'LL BE YOUR TEACHER, I SHOW YOU THE ROAD.

Ja då är klockan 2 på natten och jag borde sova, men kan dock inte.
Dagen har iallafall varit händelsrik, började med att åka med pappa till stan vid 1 tiden sen träffa Emma och åka hem sen vända lika snabbt tillbaka till stan igen, träffa Sara och sen vidare till Friskis & Svettis. Måste säga att ni lyckades tjejer, duktiga är ni. Så ett stort tack till Linda, Nathalie och Jennifer för dagens händelse, haha :)
När jag kom hem sen så firade vi mamma med lite gäster, sen gick jag och min super söta Nellie ut för att möta upp Emma. Ja och det är i stort sett hela min dag och jag är nöjd som attan :)
Men nu måste jag sova lite för mina ögon orkar knappt hålla sig uppe just nu. Tänkte på en sak, varför ser man bättre ut som osminkad, stod och funderade på det efter jag hade tagit av mig mitt smink ikväll, äsch naturlig skönhet är finast!



Sov gott, dröm sött, natti natti :)

SJUNG SJUNG SJUNG, HELA LIVET UT.

Sitter nu nyduschad på mitt rum, ska föna håret och sen sätta upp det i en slapp fläta - snyggt :)
Dagens klädsel blir enkel - Tjocka strumpbyxor, svart klänning, skinnjacka, massvis med accecoarer och sen mina favorit converse - Röda! TÙMMEN UPP. Lägger upp en bild när jag kommer hem, kanske även får med super söta nellie på en bild för hon kommer ikväll. Hon kan ju också visa sin outfit idag, härlig liten 4 åring!
Ska åka till stan om 40 minuter och köpa lite hårfärg och även leta en ny praktikplats, min kära vän Emma rekomenderade denna salongen jag ska till idag för mig så vi hoppas på det bästa.
Nu måste jag börja göra mig i ordning så jag inte missar bussen.



Om två månader åker vi tjejer, JIPPI! :D

DAGENS SNYGGING



Bradley Cooper, yummy!

HEARTBEAT

Nu är det dags att släppa allt, vägrar att leva i din skugga. Jag kan knappt titta på dig men ändå gör jag det, det gör det så mycket svårare att gå iväg från dig. Denna gången är det nog, låter dig göra detta nu för nu är det min tur att leva mitt liv precis som jag vill.
Du kan ta alla våra foton, du kan slänga alla breven jag struntar i vad det står i dem. Alla förlåten, det är tusen orsaker till varför du inte kan fixa mig denna gången. Varje gång jag känner din närheten är jag krossad, jag vet att det kommer ta tid innan jag känner att det inte finns något kvar men jag bara måste. Om jag alltid hade kunnat vara hemma så hade jag sovit alla dagar utan att visa mig för någon och stannat i min trygghetszon så att ingen kunde såra mig. Men du kommer aldrig få se mig svag igen, aldrig någonsin.



Du, bara du vet.

NU ÄR DU DÄR OCH SPÖKAR IGEN.

Ligger och tittar på Desperate Housewifes, längtar tills dem nya Gossip Girl avsnitten läggs upp så jag kan sitta och titta på dem också :) Skönt att jag börjar tolv imorgon, sovmorgon är aldrig fel sen ska vi spela in "Stampa Med Leroy" till vår bild och form lektion, kommer bli rikigt bra.
Längtar tills fredag då det bär av till Friskis & Svettis för några av mina kära vänner har sitt projektarbete där och dem ska bjuda på en super bra modevisning för träningskläder sen ska dem avsluta med ett härligt jympa pass, och jag om någon längtar. Sen ska super snygga Martina gå modell för dem, kan det bli bättre? - Nehä du det kan det bannemig inte! Hela helgen är fullspäckad med godheter och jag bara längtar och drömmer mig bort, nu ska jag titta klart på dessa avsnitten sen ska jag titta på Drop Dead Diva, jag älskar!
Skriver nog något litet innan jag ska nanna kudden också, dock inte om jag är för trött!



Pussar och hejsan, haha :)

JAG HAR HITTAT HONOM!



SKOJAR DU? herregud, så jävla snygg och vilken röst. Kan ni finna ett fel? - Nej, det finns absolut inget fel!
Andreas Wijk vilken gud, haha nej men ärligt vilken kille asså!

FÖRSTA MARS

Att gråta känns meningslöst, vad gör det för nytta? Det är ju inte precis som att allt kommer förändras av mina tårar även om jag hade hoppats på det.


     a drop in the ocean

RSS 2.0