SOMMARLOV

Preics kommit från jobbet väntar på att Emma ska komma och hämta mig sen åker vi och badar och solar, sen ikväll ska jag in till stan och vara med min Emelie, gillar denna dagen starkt.
Hejhopp på er, ha en solig och fortsatt bra dag kära vänner :)


NÄR ALLT ÄR PRECIS SOM DET BORDE VARA.

Midsommar var sjukt bra med riktigt bra folk. Måste bara säga att jag fick en kommentar i förgår som var rikitigt pinsam för avsändaren, tycker lite synd om honom faktiskt. Men nu leker livet på och älskling är underbar, mysdag igår kunde inte släppa den mumsbiten :) haha. Nu är jag med Emma, Sofia och Madde och jag kan inte sitta här och slöa längre för nu ska vi ut och grilla i det fina vädret sen dricka lite och ta en god cigarett till det!

Hoppas ni alla får en varm solig dag för jag komemr njuta, hej på er :)



JAG ÄR BÄST

Du är borta från mig, snälla. SNÄLLA!!!!!


SOMMARLOV

Nu åker jag snart till stan och solar och på kvällen ska jag umgås med snyggt folk :))


VISSA LÄR SIG ALDRIG.

Flicka lilla, jag måste skriva detta. Han ringde mig senast idag kanske 8 gånger och ville träffa mig du har ingen aning. Han släpper inte mig så hur ska han kunna vara med dig? Ncnc, synd om dig faktiskt.


BÄTTRE ATT HA SINA VÄNNER.

Nu har min blogg varit väldigt inaktiv för jag jobbar som ett svin och min dator är hos en kompis till mig, lovar att det blir bättre när jag får tillbaka min dator imorgon :) vi hörs då nu ska jag snart sova för imorgon är det jobb för mig igen!
Lägger även in bilder då och uppdaterar allt som jag har hittat på de senaste dagarna så det blir antagligen ett långt inlägg om jag orkar, haha.
Hej på er sålänge!


VÄNNER ÄR DET FINASTE EN MÄNNISKA KAN HA.


Morgondagen kommer bli toppen, dock tidig morgon för möte på nya jobbet. Slänger upp några bilder från dessa dagarna sen kommer resten senare :)







NU LEVER VI PRECIS SOM VI VILL.

Ursäkta för den dåliga uppdateringen men jag har hafy fullt upp. Jag är just nu hos Sara, har klippt henne grillat och myst! Igår var vi och tittade på bio det blev Sex and the city inte så bra som jag hade förväntat mig. När bion var slut så såg vi att det inte gick någon buss förrän klockan 6 på morgonen så vi fick gå till vä från stan vilket tog 2 timmar och idag var vi helt döda, vi kom hem halv 3 på natten och idag har vi skoskav båda två, ajajaj!
Nu ska jag iallafall vara social med Sara och imorgon kommer jag lägga upp bilder från alla dagar jag har missat att uppdatera på så det blir mer under morgondagen dock ska jag till Halmstad så det blir under kvällen :)
Hej på er alla vi hörs imorgon eller inatt :)


LIVET GÅR BRA NU

JAG DÖR, ursäkta mitt inlägg igår, det blev lite mycket för mig. Idag ska jga på bio med mina fina vänner och jag vill bara säga en sak till en jobbig person, JAG VILL INTE HA DIG SÅ LÄMNA MIG IFRED JAG SLUTADE ÄLSKA DIG DEN DAGEN DU GJORDE DITT VAL SNÄLLA LÅT MIG BARA VARA!!!!!

sdg

Denna festen åär så jävlka hälrgig attt jag håller på atrt då. simon skarttar åt migh.

SVAGA OCH PATETISKA MÄNNISKOR.

Det är så sjukt att någon går på hans skitsnack igen, om någon har varit så otrogen som han har varit och man inte lämnar den personen så är man riktigt svag och det kommer bara bli värre för hon kommer bli hjärntvättad till max. Jag säger bara senast igår, senast igår och jag vet inte vad han har sagt för trams till dig.
Blir frustrerad att folk fortfarande tofflar någon som honom, det är ditt liv gör som du vill men det är ganska patetiskt.

Idag ska jag iallafall på student, min kusin tar studenten sen ska jag till två andra kompisar här i arkelstorp sedan blir det utgång och det gillas väldigt mycket! Vi hörs imorgon eller kanske lite senare idag :)


SOLO

Igår var jag och grillade med Emma och sara, slänger upp någon bild från det sen orkar jag inte skriva om dagens händelser så jag slänger upp några bilder från den också :) ha det bra sålänge, lovar att bli bättre på att uppdatera, imorgon blir det iallafall karneval och dit ska jag och min vän Emma :)



SUNSHINE IN MY LIFE.


lucky me


BALEN 2010


YOU MAKE MY HEART GO BOOM BOOM BOOM

Har varit och kollat på balen idag, lägger in bilder när jag kommer hem för nu ska jag iväg och grilla i det fina vädret med härliga vänner :)


jag och calle på hans bal idag


SANNINGEN SVIDER MEN DEN MÅSTE FRAM, FÖRLÅT.

Har nyss duschat och nu ska jag snart packa väskan och klä på mig för jag och Jennifer åker till stranden idag med härligt folk och festar :) Känner mig lite smått stressad nu men vi hörs imorgon om jag lever då, blir ju övernattning på stranden också, om vi nu någonsin somnar!
Ha det gött allesammans, hej på er :)


Man kan inte alltid vara snygg ;)


EVERYBODY NEEDS INSPARATION.



SJUK OUTFIT, FASEN VAD SNYGGT. BLIR MINA NÄSTA KÖP!


NÄR ALLT ÄR PÅ PLATS.

Har precis klippt Jennifer, den snyggingen. Emma kom också för en stund sedan så nu färgar vi Jennifers hår också, hon komemr bli så snygg. Nu ska jag umgås med mina fina vänner, hej på er :)


HOW TO SAVE A LIFE.

Det finns en människa som jag verkligen tycker synd om för hon har ingen aning om vad som pågår, men jag tänker inte vara den som berättar det heller för då kommer jag bara få skiten. Jag hoppas att hon är stark och att hon inte kommer få sitt hjärta krossat för jag vet hur det känns, och jag vill inte vara den som orsakar en sådan smärta oavsett om jag inte gillar henne. Dock är jag rädd att hon aldrig kommer få veta sanningen och det gör lite ont inuti mig, men jag tänker dra mig tillbaka nu för jag tycker så synd om henne.
Jag känner verkligen att jag har gjort något dumt, något som jag aldrig hade kunnat göra om jag hade tänkt klart, jag blev "hjärntvättad", jag hoppas att sanningen kommer fram och att du får veta allt.
Nu ska jag till stan med Jennifer och fixa lite saker, vi hörs senare idag, hej på er :)


sommaren -06


RSS 2.0