HEJ KVÄLLEN!

Nu inväntar jag sällskap, ska bli skönt att inte vara själv. Vi sätter väl oss på altanen och tar det lugnt en stund med goa grejer :) Imorgon erbjuder dagen jobb och mys med "p" på kvällen, längtar!
Nu ska jag dra mig vidare vi hörs lite senare.
Bilder från idag.





Nu kör jag och Jennifer ett träningspass m...

Nu kör jag och Jennifer ett träningspass mitt i natten, herregud vad mycket skratt denna kvällen har haft att erbjuda! Ledig imorgon skönt som attsingen, blir en vända till stan med Jennifer som innehåller solning och ärenden på stan :) hör av mig efter vårt träningspass eller imorgon :)


TONIGHT I'M FUCKING YOU.

Helgen har varit så gott som perfekt förutom lite små fel i fredags. På fredagen hade jag och Jennifer sexparty med det gamla vanliga gänget, trevligt var det sen blev det utgång på det. Tog även en utgång i onsdags, nu kan vi inte sova för överskottsenergin har tagit över. Ska jobba klockan 11 och känner inte att jag kommer få någon sömn inatt tyvärr, men med trevligt sällskap är det inga problem :)
Just nu känns allting bra, kan bero på att jag är omringad utav härliga människor hela dagarna, så skönt att komma hem till min älskade Jennifer som sitter och väntar på mig efter jobbet. I onsdags kom jag hem till ett nystädat hus och mat på bordet, kan man ha en bättre vän? - Väldigt tveksamt.
Idag kom Emma hit, vi satte oss på altanen och pratade medans Jennifer gjorde frukost till alla, vilket var Beatrice, jag, Emma, Jennifer och Oscar! Blev även kvällsmat med samma människor och väldigt mycket skratt som vanligt vill säga :)

Här kommer bilder från i torsdags och i fredags, hoppas ni tycker att det är lika kul att titta på dem som jag tycker och att ni kan få er ett gott skratt!


Nim

jag

jag

jag och oscar

jag och oscar

sexparty

oskar och oscar

jag

jag, oskar, oscar och beatrice

sabina och madde

kalle och amar

min fina kusin linnea

jag

NYKÄR

lyckan jag känner med dig är den bästa, kärlek! :)

Haha orka att du fortfarande säger att du ...

Haha orka att du fortfarande säger att du ska hem till mig när du ska träffa din flickvän, dina föräldrar ringer min din dumme fan!


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


SAMLADE TANKAR

Det är synd att man inte kan förändra sitt förflutna. Många säger att man aldrig ska ångra något utan att istället ta lärdom utav det. Men tänk om ens förflutna är något man alltid kommer ha ärr utav både fysiskt och psykiskt, vet ni verkligen hur det är att leva med det? Att komma ut från ett destruktivt förhållande öppnar verkligen ögonen för en och man ser allt helt annorlunda. Att sen börja träffa någon efter det blir ännu svårare, man sätter upp en gard. Det är precis det jag gör nu, man är rädd att bli sårad igen, man är rädd för att man ska få ett likadant helvete ännu en gång. Man blir rädd när han höjer handen för att kanske bara lägga den runt om en, men dem här skräckscenerna man har upplevt spelas upp i ens huvud hela tiden. Jag är konstant rädd, rädd för känslor, rädd för närhet, rädd för kontakt med nya människor. Men just nu är jag bara rädd för att förlora denna underbara varelse som har sakta men säkert börjat krypa in i mitt liv och gjort mig så glad men samtidigt så arg ibland.
Men hur ska man kunna lägga sitt förflutna bakom sig och kunna öppna upp sig igen, när man har blivit så nedbruten av både honom och hans nya "partner in crime" som jag vill kalla det, hur ska man då ta sig upp och våga igen?
Det kommer många motgångar i ens liv och många uppgångar också, man måste bara lära sig vilka man ska släppa och vilka man klarar av att bära på. Jag känner verkligen hur mycket jag bär inom mig, hur mycket jag vill bara vill skrika ut men jag kan inte för då kan jag såra så många på vägen och det är ingenting jag vill göra. Sen får jag väl stå för mina handlingar, och jag har haft så äckligt dåligt omdöme. När jag tittar tillbaka på hur mycket skit jag har tagit och hur mycket jag har accepterat så är det chockerande, dock har lite av det skett under hot men det mesta handlar om att jag har svårt för att säga nej. Jag har tyckt synd om dig, varit ledsen för din skull, jag tycker fortfarande synd om dig men nu bryr jag mig inte längre. Du är inte den jag kände, du är inte den jag kunde ge upp allting för och det är jag glad för, du är ingen som berör mig på det viset längre. Det är magiskt hur du kan ha så många olika personligheter och du är inte den jag blev kär i. Jag känner inte igen dig, du är som en främling för mig. Ditt hjärta är så kallt, önskar att du kunde fått känna på den smärtan du utsatt mig för en gång i tiden, och det kan jag ordna men jag har mer hjärta och självrespekt än så. Jag känner mig fortfarande så lurad, alla dessa pengarna jag aldrig kommer kunna få se igen eller skulderna jag fortfarande bär på, det är så mycket. Men nu är jag borta från det och det var ett steg jag tog själv för du drog gränsen jag tolererar mycket men inte såhär mycket.

We can't tell the future, and that's the beauty of the world we live in.


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


SMS-inlägg

img_5249 (MMS)


DANIEL ADAMS RAY

Vad handlar "gubben i lådan om"? – Den handlar om en relation där jag tappade bort mig själv. Tog lojaliteten lite för långt. När relationen väl upphörde så fattade jag att jag hade tappat en del av mig själv i det.

Jag älskar Daniel Adams Ray, jag tror fasen att jag ska ta och gifta mig med killen.




Min pojke är fin, ;)

Min pojke är fin, ;)


RSS 2.0