STOCKHOLM HÄR KOMMER VI!

Ja då är jag hemma från bion och nu ligger jag i sängen med Linnea, sköööönt! Vi har varsin dator där vi sitter och bloggar m.m. Nu är stockholmsresan klar och bokad, 28 januari åker vi till storstaden så jäkla kul vi har gratis boende och allt! Kan inte bli mycket bättre. Linnea är dock lite jobbig just nu så jag orkar inte skriva så mycket mer.
Sov gott och ha en trevlig morgondag :)



NATTI NATTI!


MYS I DET KALLA VÄDRET

Dålig uppdatering igen fy skäms Julia!! haha, känner att jag inte hinner med så mycket nuförtiden. Idag ska jag iallafall på bio med massa tjejkompisar, det blir Göta Kanal 3. Har dock inte sett 1 eller 2an men mamma säger att det inte gör så mycket så vi får väl hoppas på att hon har rätt. Nu kommer snart Linnea och hämtar mig, skönt. Men nu ska jag plocka undan på mitt rum för det är super stökigt. Imorgon åker jag till malmö för att köpa min nyårs klänning, can't wait!

Jag bjuder på min favoritlåt förtillfälligt innan jag går, :)



TREY SONGZ!!

HEJ MITT VINTERLAND!

Nu är klockan snart halv 7 och gissa om jag är på topp humör idag! Var i skolan och tittade på en julshow, lite sisådär med den tycker jag. Nathalie kom bredvid en luktare om vi säger så, synd om henne för det var faktiskt hemskt. Vi slutade 12 sen tog vi bussen till stan, jag Louise Hanna Martina och Ida gick till subway för dem skulle äta. Där satt vi en stund sedan gick vi i stan en liten snabbis, eller jag och Louise gick en snabbis för vi skulle hem. När jag kom hem satte jag mig bara för att ta det lugnt, det är ju svin kallt ute.
Dock gillar jag den vita bländande snön och den härliga solen som lyser på en. Nu är det bannemig vinter vänner, jag gillar det, även fast jag saknar sommaren. Kanske inte sveriges sommar men värmen, ohh nu vill jag utomlands, haha.
Imorgon tar vi iallafall vårt glada humör och åker till Hanna i knislinge för lite tjejkväll, galet bra!



SNART ÄR DET LOV! :)


Sextonde December

Är hemma från skolan nu, riktigtt skönt. Sov bara i två timmar inatt och nu är jag jätte trött. Orkar inte att vara aktiv just nu skriver lite senare.


The Element Of Freedom

Jag bara ÄLSKAR Alicia Keys nya album The Element Of Freedom, herregud vad denna kvinnan är grym! Hon lyckas alltid förvåna mig, detta albumet är absolut det bästa hon har gjort. Hon är en perfekt förebild, verkar vara en jordnära och stark kvinna! TACK TACK TACK!




Min absoluta favorit, varsågoda mina vänner! :)

BRA & DÅLIGT - JAG ÄR GLAD ÄNDÅ!

Åh, denna helgen har varit både jätte dålig och jäkligt bra. Fredags kvällen började sjukt dåligt, fick ett samtal av min förras nya flickvän jag kan ju säga att jag blev chockad. Är trött på sånt strunt jag låter ju henne vara och då kan jag tycka att hon och hennes vänner borde lämna mig ifred. Jag är en bra tjej och jag är inte värd att bli påhoppad av tjejer jag inte känner, engligt mig är det patetiskt. Om man har varit tillsammans med någon i två år och känt honom i fem år så tycker jag att hon måste förstå att jag alltid kommer tänka på honom men det betyder ju inte att jag vill ha honom tillbaka, jag kommer alltid ha honom i mina tankar för han är min första kärlek men vi har båda gått vidare, men han kommer alltid finnas närmst mitt hjärta för han var min bästa vän.
Men fredagens fortsättnings var iallafall jätte bra. Jag, Sara och Hanna åkte till Sanna där också Pernilla fanns. Vi kollade på idol finalen och spelade Wii, jag hade iallafall en super kväll med härliga vänner.
I lördags skjutsade mamma mig till stan halv 10 för att lämna mig hos Maja, Maja, jag och Linnea körde till malmö där vi var tills 4 sen körde vi hem. Jag inhandlade bara ett par strumpbyxor och 2 nitarmband. Sen när vi kom till stan hade jag 20 minuter på mig sen fick jag rusa till bussen för att åka till en klasskompis på förfest, den kvällen var super lyckad. Kom hem till Maja och Linnea klockan 3 på natten och sov där, stannade även där från söndag till måndag och jag hade jätte trevligt och mysigt.
Jag önskar att du kommer låta mig vara sluta ringa för du har inget med mig att göra, i mina ögon är du lömsk och falsk. Jag trodde inte att mogna tjejer betedde sig på det sättet, men jag hade visst fel. Väx upp!



TACK FÖR I LÖRDAGS, NI ÄR GREAT!

Sanna = Idol

Nu har jag bannemig planer för ikväll, ska träffa Sara om en stund sen ska vi åka upp till Sanna för att kolla på idol med fina människor. Jag har saknat dessa förbaskade Arkelstorps människorna, ärligt talat så har jag aldrig träffat så härliga människor i hela mitt liv.
Imorgon bär det av till Sibbhult på förfest hos en klasskompis till mig sen ska vi vidare till hässleholm, jag hoppas på en lyckad kväll där också. Nu ska jag laga lite mat sen ska jag göra vid mig lite, tack för livet just nu!




HEJSAN!


Förkylning - Sommar

Sitter hemma idag vilket jag även gjorde igår. Jag har en grym förkylning, jobbigt att andas just nu. Men det är dessa dagarna jag saknar sommaren, mys vid en eld med fina människor. Har suttit och tittat tillbaka lite på gamla bilder och det gör faktiskt så att jag mår lite bättre.
Önskar att man bara kunde packa sina saker och åka till ett varmt ställe (thailand) jag hade blivit så glad om det hade varit möjligt för det är precis vad jag behöver.
Nu ska jag bädda ner mig i sängen igen för det behövs, här får ni även två sommarbilder.



:))

HALMSTAD - ULLARED

Nu är klockan 00.05 och jag är jätte trött. Kom  hem för ungefär 5 timmar sedan, jag och mamma åkte ju till halmstad i lördags morse för att träffa storebror och resten av bunten. Idag var vi på Ullared, denna helgen har varit jäkligt bra. Det är alltid skönt att komma ifrån kristianstad lite.
Men det bästa med denna dagen var att min älskade bror följde med hem och bilresan hem var jag och bror i framsätet med hög musik och våra härliga sångröster och mamma där bak som försökte tysta ned oss. Det som känns bäst i mitt liv just nu är att min storebror och hans sambo ska flytta till kristianstad och på tisdag ska dem kolla på lägenhet och förhoppningsvis hinner jag också följa med.
Måste även säga att + på denna dagen var det fina samtalet jag fick i eftermiddags, åh du gör mig super glad. Ibland känns allting bara helt rätt och då måste man hålla i dem så man inte förlorar det, gudans vad härligt detta är.



Du <3

SKOLA - SVINRYGG

Nu har jag varit oaktiv igen, men jag är en otroligt sysselsatt människa förtillfälligt och det innebär att jag inte har så mycket tid. Men nu jädrarnama ska jag allt hinna med detta också. Idag började vi i varjefall 8 i salongen och idag gjorde vi en svinrygg, gick faktiskt otroligt snabbt idag vilket var härligt. Men morgondagen kommer ta slut på mig, vi börjar klockan 9 till klockan 3 sen ska vi vara kvar i salongen och där ska vi vara tills klockan 6 på kvällen för öppet hus, jag känner redan smärtan i hela kroppen. Usch, jag som tyckte att våra vanliga torsdagar som varar mellan 9 - 4 var jobbiga men detta slår nog allt, nej nu är det slut skrivet om skolan.
Till något roligare på lördag åker jag och min kära mamma till halmstad för att sova på hotell och sedan umgås med min brors sambo Sanna och hennes mamma, och på söndag åker vi allihopa till ullared, jag tycker att det ska bli jäkligt skoj!
En annan toppen nyhet är att min älskade storebror och hans sambo ska bli föräldrar i april till en liten flicka och jag är nog det lyckligaste faster som finns, känns så kul att bli faster, oh som jag har längtat efter det. Jag är så glad för deras skull och jag vet att dem kommer bli toppen föräldrar, det känns äntligen som att allt faller på plats.
Jag är singel och jag trodde aldrig att det skulle kännas såhär skönt som det gör. Jag säger bara ALDRIG mer i kontroll förhållande igen - NEVER! Man ska vara fri nu, vi är ju för fasen unga och det är nu man ska leva livet ut och ha kul med sina vänner och inte behöva vara i ett koppel på grund av en kille. Nej singellivet passar mig perfekt!


Detta är en svinrygg, dock inte den jag gjorde :)

Hör av mig lite senare!


RSS 2.0